Dekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVR

Dekoder EVOBOX PVR

Awatar
bywam tu czasem
03-02-2016 10:05

Witajcie
przygotowuję się w tym roku na pożegnanie nc+ turbobox clara bo ich dodatkowe usługi się psują i przestają być atrakcyjne
Planuje wziąć EVOBOX PVR z Internetem domowym LTE

Czym najlepiej połączyć EVOBOX PVR z Panasonic SA-HT335 bez SPDIF ?
Awatar
ekipa moderatorska
03-02-2016 21:42

Ja bym podłączył wejście zestawu (TV Audio IN) dobrym kablem audio typu cinch z wyjściem audio w telewizorze.
Chyba, że planujesz słuchać radia w dekoderze bez telewizora, wtedy kabel audio z mini jack do gniazda z tyłu dekodera EVOBOX a drugi koniec do TV Audio IN w zestawie Panasonic.

xboxforum.pl/images/imported/2010/12/360.jpg
Awatar
bywam tu czasem
04-02-2016 07:00

to będzie wymagało chyba przejściówki bo o ile wiem evobox pvr ma jedno wyjście mini jack 3.5 mm

Czy w takiej sytuacji warto inwestować w jakiś konwerter SPDIF?
wkręcam się
04-02-2016 16:11

Witam. Posiatam już to cudo Polsatu.
Teraz moje pytanie:

GDZIE ZNAJDĘ OBIECYWANĄ IPLĘ?? W JAKIE USTAWIENIA MAM WEJŚÄ† ABY TO ZNALEŹĆ?

Proszę o odpowiedź co i jak, krok po kroku...
wkręcam się
04-02-2016 16:16

Ipla jest w vod włącz menu na pilocie
Awatar
ekipa moderatorska
04-02-2016 19:39

brylok1981 napisał(a):

to będzie wymagało chyba przejściówki bo o ile wiem evobox pvr ma jedno wyjście mini jack 3.5 mm

Nie rozumiem po co? Wychodzisz z Evobox analogowym audio (mini jack) i analogowym audio wchodzisz do Panasonica na wejścia typu cinch, są gotowe takie kable.
Dekoder niezależnie od tego jest połączony przez HDMi z telewizorem w którym jest obraz i dźwięk.
Awatar
bywam tu czasem
05-02-2016 11:58

Odys napisał(a):

brylok1981 napisał(a):

Nie rozumiem po co? Wychodzisz z Evobox analogowym audio (mini jack) i analogowym audio wchodzisz do Panasonica na wejścia typu cinch, są gotowe takie kable.
Dekoder niezależnie od tego jest połączony przez HDMi z telewizorem w którym jest obraz i dźwięk.

Dzięki czyli nic bym nie zyskał na jakości dzięki przez konwerter
dobra czyli albo przejściówka mini-jack na dwa gniazda jack wtedy wykorzystam obecne kable używane z turbobox-em albo kabel mini-jack na 2 jack-i

Dziękuje za poradę
wkręcam się
05-02-2016 19:28

@brylok1981 nie mini jack na jack a mini jack na 2xchinch(RCA)... wejścia w Panasie masz 2xchinch (RCA).
Udostępnij ten temat