Dekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVR

Dekoder EVOBOX PVR

Awatar
bywam tu czasem
18-05-2016 21:44

DamianCP napisał(a):

Witam, Czy w tym dekoderze cały czas dysk chodzi jak np w dekderze nc+
RECORDER HD ITI 5800SX Jesli tak to nie biorę go bo nie lubie jak szumi mi tak w pokoju coś

Dysk chodzi tylko w czasie nagrywania i do tego tak cicho, że prawie go nie słychać. Spokojnie można zasnąć bo każdy inny laptop ma głośniejszy dysk talerzowy.
Obserwacje z 36 godzin użytkowania
Edytowane przez Polsatus dnia 19-05-2016 13:00
wkręcam się
31-05-2016 11:01

witam

Mam taki problem, otóż mój dekoder po połączeniu z routerem ma łączność z interntem, lecz jak chcę np. po 2 godzinach korzystać z np hbo go, to mimo, iż jest połączony z routerem, to nie ma internetu. Rozwiązaniem jest rozłączenie z routerem i ponowne połączenie i ponownie mam net. Według mnie jak raz się połączę, to powinienem mieć już cały czas, a tak nie jest. Jeżeli ktoś wie o co chodzi to proszę o pomoc
Awatar
bywam tu czasem
02-06-2016 13:21

Gregor Jones napisał(a):

witam

Mam taki problem, otóż mój dekoder po połączeniu z routerem ma łączność z interntem, lecz jak chcę np. po 2 godzinach korzystać z np hbo go, to mimo, iż jest połączony z routerem, to nie ma internetu. Rozwiązaniem jest rozłączenie z routerem i ponowne połączenie i ponownie mam net. Według mnie jak raz się połączę, to powinienem mieć już cały czas, a tak nie jest. Jeżeli ktoś wie o co chodzi to proszę o pomoc

to samo zdarza się u mnie z IDU to chyba kwestia sprawności oprogramowania
Awatar
jestem zawsze
04-06-2016 18:28

Mam pytanie jest w internecie może nagranie dekodera EVOBOX PVR jak się przełączają się kanały na konwecterze zwykłym a jak na konwecterze unicable jeśli tak to bym prosił o podanie linku do nagrania?
Awatar
jestem zawsze
06-06-2016 22:13

Jest gdzieś może filmik jak szybko się przełączanią się kanały na dekoderze evobox pvr w przypadku instalacji antenowej z konwerterem twin?
Awatar
bywam tu czasem
07-06-2016 10:25

Informacja od zaprzyjaźnionej redakcji magazynu interesującego się tematyką tv satelitarnej, jeżeli nie będzie opóźnień to dziś na satelitę zostanie wysłana aktualizacja dla evobox podobno między innymi poprawki w nagrywaniu seryjnym oraz odtwarzanie plików
numer wersji przed aktualizacją to 1.7.3.
rozkręcam się
07-06-2016 10:31

@brylok1981 z tego co mi wiadomo ma dojść jeszcze funkcjonalne usb oraz dlna icon_wink
Awatar
jestem zawsze
07-06-2016 11:19

Jaka jest reakcja dekodera EVOBOX PVR na pilot chodzi mi o to czy trzeba dobrze wycelować pilot do dekodera aby spowodowało reakcję?
Udostępnij ten temat