Co jest najmocniejszą stroną Polsatu?Co jest najmocniejszą stroną Polsatu?Co jest najmocniejszą stroną Polsatu?Co jest najmocniejszą stroną Polsatu?

Co jest najmocniejszą stroną Polsatu?

Co jest najmocniejszą stroną Polsatu?
bogata oferta filmowa
24%
dobre polskie i zagraniczne seriale
20%
imprezy sportowe
28%
strona publicystyczna stacji
0%
duże widowiska tj Top Trendy
28%
bywam tu czasem
08-08-2010 16:49

Ankieta. Zapraszam.
Awatar
ważna osoba
08-08-2010 19:30

Zdecydowanie sport. Ale równorzędnie stawiam tzn. "stronę publicystyczną". Rozumiem że chodzi o "Wydarzenia".
Awatar
ekipa moderatorska
08-08-2010 20:41

Sport w Polsacie jest na pierwszym miejscu.Najważniejsze transmisje sportowe pokazuje Polsat i dzięki temu ten kanał ma bardzo dużą oglądalność.Oby tak dalej icon_smile
Edytowane przez Krzysiek_46 dnia 08-08-2010 20:42
Awatar
jestem zawsze
10-08-2010 00:05

Najmocniejsza strona to informacje i imprezy muzyczne zaś jako trzecie stawiam sport.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
10-08-2010 09:13

Zdecydowanie sport, no ale skoro pokazuje najlepszy kanał sportowy jakim bez wątpienia jest Polsat Sport, to się nie dziwcie.
Awatar
bardzo ważna osoba
10-08-2010 09:27

[justify]"Pierwsza Miłość" to najmocniejsza strona Polsatu. : D
Marysia na rurze i Paweł w pierdlu to jednocześnie akcja (dużo się wtedy dzieje), sensacja (co chwilę dowiadujemy się nowych, zaskakujących faktów), miłość (Marysia + Paweł = <3), sport (no w końcu muszą się oboje wygimnastykować), rozrywka (dla Majki i jej widzów na pewno, jeśli chodzi o Pawła - dla nas), informacje (ciągle widzimy sceny, w których rzetelnie informują Teresę i Markach o śledztwie), bogata oferta filmowa też zapewne jest - u Artura w mieszkaniu często się ogląda, podejrzewam, iż nie tylko komedie! : > oni lubią RÓĹťNE filmy - mają terabajty filmów różnych gatunków na swoim laptopie, brakuje mi tylko widowisk......

Kurczę, w takim razie "PM" to nie najmocniejsza strona Polsatu.

A skoro nie ona, to mówiąc poważnie - duże widowiska i transmisje sportowe, z którymi konkurencja sobie nie radzi.[/justify]

[small]PS. Czytam to drugi raz i stwierdzam, że jestem głupi ^^[/small]
Edytowane przez KM dnia 10-08-2010 09:29
Awatar
ekipa moderatorska
10-08-2010 12:03

@ opium alr to co napisałes o "Pierwszej milości" to prawda,w sumie nawet tym postem to mnie rozśmieszyłeś.icon_razz.gif
A tak na poważnie to najmocniejszą strona Polsatu są duze widowiska,i transmisje sportowe zwłaszcza siatkówki.
Udostępnij ten temat