RS napisał(a):
K4016td, nie wiem, czy choć część z twoich propozycji przejdzie
Jakbyśmy zakazali ludziom pisać o sporcie, nc+, kanałach TVN i innych sprawach satelitarnych, to SB opierałby się na powitaniach i pożegnaniach i na np. dyskusjach politycznych
Ja tak to widzę.
Od sportu są fora sportowe, od kanałów TVN i oferty nc+ są fora dotyczące tego tematu. To jest serwis o Polsacie, kanałach Polsatu i ofercie Cyfrowego Polsatu. Zauważyłem że część z was o tym zapomniała.
Mariusz napisał(a):
Poziome SB raczej nie przejdzie.
Już kiedyś było, to testowane i wiele osób nie zaakceptowało tego
Podaj 2 powody czemu poziomy SB jest gorszy od pionowego? Poziomy jest czytelniejszy i więcej się na nim mieści, łatwiej obserwować posty i według mnie lepiej się prezentuje.
krab13 napisał(a):
Tragiczny pomysł, bez sportu,nc+ i tym podobnych SB będzie puste, w ogóle pomysł o wyłączeniu sportu to największa głupota jaką słyszałem.
O, no popatrz - bo nie będziecie mogli spamować godzinami o Lidze Mistrzów która jest dostępna w Canal+ i ofercie nc+? No popatrz - czy to jest forum o Canal+ i ofercie nc+? Piszcie o sporcie który jest dostępny w kanałach Polsatu. Oczywiście w odpowiednich tematach albo ograniczenie się do postów w SB opisującej sport na Polsacie. A nie tak że LM nieobecna w Polsacie zajmuje cały czas.
Boli mnie to że nieraz wartościowy post w SB znika gdzieś pomiędzy spamem o LM i nc+, ciężko cokolwiek tam odnaleźć a na forum jak się coś napisze to się czeka pół roku na odpowiedź...