[center]OTO WYNIK FINAŁU MISTRZOSTW EUROPY WE FRANCJI:
SAINT-DENIS, STADE DE FRANCE
Portugalia vs Francja 1:0 AET (0:0, 90' 0:0)
Eder 108'
PORTUGALIA ZDOBYWA PIERWSZY TYTUŁ MISTRZA EUROPY W HISTORII![/center]
6 pkt za wynik: nikt
3 pkt za wygraną Portugalii: doniu, Gumik23
Zakończyliśmy miesiąc rywalizacji w obstawianiu Mistrzostw Europy w pilce nożnej Francja 2016 Przeszła impreza do historii, pierwsza, na której my doszliśmy do ćwierćfinału i przegraliśmy z samymi Mistrzami Europy, którzy prześlizgnęli się fuksem z fazy do fazy. Mimo wszystko gratuluję im tytułu mistrzowskiego Zwycięzcą obstawiania Euro 2016 został....a nie, zostałem ja, RS Ten wynik nie jest jakiś kosmiczny, ale czego wymagać od obstawiania trwającego zaledwie miesiąc To była ciężka rywalizacja, do samego końca walczyłem z Krzyśkiem, któremu dziękuję za piękną walkę, a który dostał w ostatecznym rozrachunku srebrny medal Gratuluję również Polsatusowi, który zdobył brąz, a także zdobywcom 4 i 5 miejsca, czyli przemkowip i Liverpoolowi802
Jak więc widać, w obstawianiiu wzięło udział 22 użytkowników, którym dziękuję za udział Wam dziękuję za udział i mam nadzieję, że zobaczymy się przy okazji kolejnego obstawiania, może będzie obstawianie MŚ 2018, jeżeli ktoś się zdecyduje Dziękuję za wszystko i zapraszam do udziału w innych obstawianiach na tvpolsat.info Trzymajcie się!