Awatar
ekipa moderatorska
12-07-2013 23:24

Też sobie o tym ostatnio przypomniałem i szukałem informacji, ale cisza. Decyzja powinna już być. Nie ma jej jeszcze, ale powinna się szybko pojawić. Nie jest to skomplikowana sprawa. Nie zapowiada się przez to, że już od września zabzyczymy spore zmiany w TV6 i TV6.
wkręcam się
10-08-2013 10:11

Hej, "Dziewczyny z Fortuną" - od września znikają :/ :/ :/ :/
Awatar
ekipa moderatorska
10-08-2013 10:24

Nareszcie. Tyle czasu w takiej telewizji się utrzymywał ten program, trochę wstyd, że aż tak długo.
wkręcam się
10-08-2013 10:29

Właśnie, że nie to był fajny program. icon_smile
bywam tu czasem
10-08-2013 20:29

To był naprawdę denny program i fajnie by było jakby go zdjęli.
Awatar
ekipa moderatorska
11-08-2013 18:06

Dziewczyny z Fortuną to program, który może lecieć w nocy, gdy nie zarabia się na reklamach. A nie o takiej porze w takiej stacji.

Zapowiadają się spore zmiany w ramówce jesiennej. I dobrze, bo TV4 stoi pod względem oglądalności w miejscu, a nawet czasami traci. A TVN7 czy TV Puls zyskują bardzo wyraźnie.

Będzie pasmo z bajkami od 18:30 do 19:30.
Ma być nowa telenowela (latynoska) o 17:30

Więc wygala na to, ze pozmieniają się godziny wszystkich programów z równych godzin na 30 minut po pełnej godzinie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-08-2013 18:39

Ale pasmo bajkowe już było nie tak dawno o 18:00, nazywało się "Szóstaaa" i było klapą. Szkoda, że Czwórka nie inwestuje w polskie produkcje. Nawet Polsat Cafe będzie mieć swój paradokument, więc i Czwórkę byłoby stać na taki serial.
Awatar
ekipa moderatorska
11-08-2013 21:36

Czwórka jest zarządzana bardzo chaotycznie. Z jednej strony robią kilka własnych produkcji, w większości bardzo dobrych. Ale ich ramówka zawsze była bardzo dziwnie układana, dużo telenowel, starych seriali, te nieszczęsne dziewczyny z fortuną. Ramówki w prime-time też zawsze bardzo zagmatwane. Nie wiadomo czy trafi się na film, czy coś innego. Mam nadzieję, że teraz nastąpi nowe otwarcie i Czwórka zacznie wreszcie piąć się do góry. Ja zawsze chętnie oglądam Spadkobierców, Galileo, czy Dragons Den (którego niestety nie będzie jesienią).
Udostępnij ten temat