Awatar
ekipa moderatorska
26-08-2013 19:32

Pewnie przejdzie do 1polcaf. Czytałem kiedyś na plotkarskim portalu, że jesienią będzie kolejna seria.
Awatar
bardzo ważna osoba
26-08-2013 22:17

MN, ja zauważyłem, ale nie pisałem o tym, bo myślałem, że inni też zauważyli. Może Polsat przejmie ten program do któregoś ze swoich kanałów.
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-08-2013 20:46

Mieliśmy nosa. Nowe odcinki "małej Czarnej" wyłącznie w Polsat Cafe. W sumie dobra decyzja. W TV4 i TV6 ten program był raczej zapychaczem.
Awatar
jestem zawsze
30-08-2013 16:19

Dzisiaj po raz ostatni na TV4 program "Dziewczyny z fortuną". Program prowadziła p. Anna Lerczak. W sumię rozwiązano sporo zagadek. Nie było wielkiego urozmaicenia, raczej były to dobrze znane zagadki. Nie powiem p. Ania była wzruszona na koniec. Pięknie podziękowała za spędzony czas.
Może ktoś wie jak to jest teraz, bo z pon/wtorek na godz. 2:10 świeci się program "DzF" na 1pol. To tylko zmiana nazwy czy przeniesienie do Polsatu?
Awatar
redaktor tvpolsat.info
30-08-2013 16:34

Dziewczyny z fortuną już od kilkunastu dni są zamiast Zagadkowej nocy na Polsacie icon_smile
bywam tu czasem
12-09-2013 12:44

Znikają Polskie Media. TV4 i TV6 bezpośrednio do Polsatu.
http://www.wirtua...skie-media

Następnym krokiem powinno być wystąpienie do KRRiT z wnioskiem o zmiany nazwy na Polsat 4 i Polsat 6. Wszak to 2 i 5 kanał Polsatu pod względem oglądalności więc 2 kanał Polsatu pod względem oglądalności powinien w nazwie mieć Polsat.

A kiedy Polsat będzie bezpośrednim nadawcą? Długo ten proces potrwa?
Awatar
bardzo ważna osoba
12-09-2013 14:25

A po co zmieniać nazwę? Muszą? Jest jakiś obowiązek? Będą bezpośrednim nadawcą i tyle.
wink
Awatar
ekipa moderatorska
12-09-2013 14:34

To jest tylko ruch formalny. W niczym sytuacja stacji się nie zmieni. TV4 jest zbyt dobrze znaną stacją aby zmienić nazwę. Co do TV6 to też nie ma na to szans, chyba że za 2, 3 lata wpadną na pomysł przeprofilowania stacji.
Udostępnij ten temat