Wiosna 2025 - co musi zrobić Polsat, żeby odwrócić trend spadkowy?Wiosna 2025 - co musi zrobić Polsat, żeby odwrócić trend spadkowy?Wiosna 2025 - co musi zrobić Polsat, żeby odwrócić trend spadkowy?Wiosna 2025 - co musi zrobić Polsat, żeby odwrócić trend spadkowy?
Polsat z dużymi spadkami na początku nowej ramówki. Jestem pewny, że jednym z powodów były MŚ w Siatkówce. TVP1 zabrała im wiele widzów. Jakby nie sprzedawaliby im tych praw, to Polsat miałby znacznie lepszy start. https://www.press...vp-1-i-tvn
To jest właśnie tak jak się wyprzedaje prawa dla TVP a to liga Mistrzów a to MŚ zamiast pokazywać to wszystko np w Super Polsacie dziś jest kolejny mecz fazy grupowej LM w TVP1 a na Polsacie w tym samym czasie będzie piekielna kuchnia i Świat Według kiepskich calą oglądalność zgarnie TVP po za tym np piekielnej kuchni mogę powiedzieć że jest za dużo przerw reklamowych co skutecznie odstrasza widza by najmniej ja to tak widzę
Sobota
Serial „Sługa Narodu” - godz. 20:00
Serial "Rodzina na Maxa" - godz. 21:00
Niedziela
„Kabaret na żywo. Nowy skŁAD 2 - godz. 20:00
Stawiają na seriale i znane programy rozrywkowe o standardowych porach. Długości poszczególnych sezonów jak zwykle są dość male, więc od końca kwietnia zaczną wchodzić filmy.