Wydarzenia 24 - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-01-2015 14:38

Przy okazji dodam, że pan Andrzej Bober odszedł z "Krzywego zwierciadła". Na swoim blogu napisał:

Jeśli to kogoś jeszcze interesuje, to informuje ,że zakończyłem dziś współpracę z programem "Krzywe Zwierciadło" w SUPERSTACJI. Szczegóły są mało ważne oprócz tego, że coraz częściej czułem zażenowanie swoja tam obecnością. Dość późno to do mnie dotarło ,za co szczególnie przepraszam swoich studentów .Darujecie..?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-01-2015 20:06

RS napisał(a):

Przez dwa-trzy ostatnie dni Superstacja nadawała z greenboksa "Informacje Dnia" i "Finał Dnia", nie wiem, czy "Bez Ograniczeń" też było nadawane z greenboksa. Nadawano za prezenterem tło, które jest za prezenterem, gdy "Informacje Dnia" są nadawane z normalnego studia icon_wink Na koniec serwisów nie było kadru z oddaleniem kamery. Dzisiaj wszystko powróciło do normalności. Coś chyba majstrują w studiu.

To jest chyba efekt tego remontu icon_smile. Nawet ładne, ale tam na zapie z panią Paradowską widać, że coś ta ściana jest nieskończona.
MN dodał/a następującą grafiki:
zimnik111111111.jpg paroowska111111.jpg studiozdali111111.jpg
bardzo ważna osoba
24-02-2015 23:34

Superstacja ma nowe studio w programie Finał Dnia - jest to wirtualne studio. A superstacja wcześniej posiadała takie studio? Chyba że mi coś ostatnio umknęło...icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-02-2015 00:14

Brzydki ten wirtual niestety. Tu ich nawet TV Republika bije na głowę.
MN dodał/a następującą grafiki:
wirtual1s.jpg wirtual2s.jpg wirtual3s.jpg
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-02-2015 16:19

Od pewnego czasu w pogodzie Superstacji są kamery pogodowe skywindows.net.
MN dodał/a następującą grafikę:
wamachpogody.jpg
Awatar
przyjaciel strony
26-02-2015 18:57

Czyli także Superstacja korzysta z tych samych kamerek co TVP Info icon_wink
rozkręcam się
09-03-2015 20:57

Wczoraj w nocy pojawił się program typu calltv Dziewczyny fortuny. nadawany ma byc na razie raz w tygodniu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-03-2015 20:06

Koleżanka pani Agnieszki, pani Eliza, chyba postanowiłam wziąć ją w obronę icon_wink. Dzisiaj u niej w programie Jerzy Urban. A na Facebooku znamienny podpis "Nas też zawieszą?" icon_wink.
MN dodał/a następującą grafikę:
zawiesza.jpg
Udostępnij ten temat