Wydarzenia 24 - dyskusja ogólna

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
20-02-2013 18:38

to powiedziała prezenterka ! żenujące
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-03-2013 20:32

Zauważyłem nowość w 1ss Informacje dnia, nadawane co godzinę mają nową czołówkę. Nie potrafię powiedzieć kiedy nastąpiła zmiana, ponieważ serwisy informacyjne 1ss oglądam bardzo rzadko. Zmiana na +
Awatar
bardzo ważna osoba
04-03-2013 20:34

Może oprócz tego pojawią się inne zmiany wraz z wyczekiwanym przejściem na format 16:9.
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-03-2013 15:58

To już jest od poniedziałku, ale warto odnotować, że popołudniowe "Bez ograniczeń" jest teraz w "Raporcie" o 15:55 i 16:55. Wcześniej było o 14:40, ale teraz w tym paśmie jest "Codzienna radość życia".
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
15-05-2013 15:18

Superstacja lekko odświeżyła swoje logo. Czerwień jest jaśniejsza niż poprzednio. Zauważyłem to podczas Informacji Dnia.
Awatar
bardzo ważna osoba
15-05-2013 16:13

Przeciąganie zmiany formatu obrazu z 4:3 na 16:9 jest już trochę chore. Nawet niszowe kanały, np. Tele 5, Polonia 1, TVR, ITV, TVS czy Rodin TV lub EDUSAT nadają swój program w tym formacie. Ba, niektóre z nich nawet w HD, ale ile tam jest tego HD, to już inna sprawa. Zarząd Superstacji mógłby włączyć swoje prawie siostrzane Polsat News oraz Polsat Biznes i się obudzić.
wink
Awatar
piszę coraz więcej
16-05-2013 18:04

POLSAT 24 N HD napisał(a):

Superstacja lekko odświeżyła swoje logo. Czerwień jest jaśniejsza niż poprzednio. Zauważyłem to podczas Informacji Dnia.

W logu zmieniono też wielkość napisu "na żywo" oraz usunięto przezroczystość (wcześniej była leciutka)
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-05-2013 18:27

Czy ma ktokolwiek w ogóle pomysł na Superstację? Bo mam wrażenie, że władze tego kanału to na pewno go nie mają. Oglądalność leci ostro w dół. Z całym szacunkiem, ale wstawienie po południu pana Zimnika co godzinę to jest lekka przesada. Obecnie do popołudnia mamy telezakupy i Informacje, potem Informacje przeplatane wypowiedziami widzów, trochę publicystyki i tyle.

Może nie warto ścigać się na siłę z kanałami informacyjnymi, bo skoro nie ma się środków, to daleko się nie zajedzie. A może lepsza byłaby podobna formuła jak w Polsat Biznes, czyli sporo dokumentu, programów zagranicznych, a do tego wieczorem mocne pasmo informacyjno-publicystyczne podsumowujące dzień. No nie wiem, ale jak widać, to co jest obecnie, to się absolutnie nie sprawdza.

Czas na zmiany i to spore. Pomijam, że warto by włączyć kanał do Grupy Polsat, bo wtedy - jak to mawia prezes Libicki - uzyskałoby się synergie kosztowe icon_wink.
Udostępnij ten temat