Wydarzenia 24 - dyskusja ogólna

Awatar
jestem zawsze
25-10-2015 18:12

To jaki będzie w zasadzie układ ramówki Superstacji na ten czas - wieczór wyborczy i potem bezpośrednio Bez ograniczeń? Bardzo bym prosił o odpowiedź.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-10-2015 18:14

Dokładnie taki jak pisałem - "Finał dnia", "Raport - studio wyborcze", "Bez ograniczeń".

http://www.supers...index.html
Awatar
jestem zawsze
25-10-2015 18:18

Czyli w takim razie z ramówki polecą: Suma tygodnia, Gilotyna, Drozda na weekend, Wojtek Jagielski na żywo ale tu raczej problemu nie będzie bo w większości to emisje powtórkowe.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
06-12-2015 19:08

Wczoraj przez przypadek natknąłem się na jakiś nowy chyba program w Superstacji "Radiokomitet" a dziś kolejna nowość "Ręce, które leczą", ale ten program to już są, że się tak wyrażę, mega jaja icon_lol

A może te programy już sobie jakiś czas tak lecą, lecą, tylko nikt ich nie odkrył icon_wink Bhawo ja! icon_cool

Opis programu Radiokomitet
Program prowadzony przez dwóch muzyków i dziennikarzy: Jarosława Ważnego - puzonistę KULTU, i Macieja Mroczka - lidera punkowego The Lunatics, którzy rozmawiają o tym, co ich najbardziej bulwersuje i co ich bawi. Na cotygodniowych posiedzeniach Radiokomitetu nie brakuje dobrej muzyki, bo komentarz bieżących wydarzeń społeczno-politycznych łączy się z ostrym graniem.

Opis drugiego programu
Autorski program bioenergoterapeuty Zbigniewa Nowaka, w którym opowiada on o swoich doświadczeniach z dziedziny medycyny niekonwencjonalnej. Propaguje też zdrowy styl życia i naturalne metody leczenia. Przybliża zagadnienie bioenergoterapii w kontekście najnowszych badań i odkryć naukowych. Stałym elementem programu jest przekaz energii dla widzów oraz energetyzacja wody.
- pani prowadząca na koniec stwierdziła "do zobaczenia w przyszłym roku" -czyli ewidentnie program cykliczny icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-12-2015 19:46

No, pan Nowak to jest w Superstacji od wielu, wielu lat icon_smile. Raz w miesiącu.
Awatar
jestem zawsze
06-12-2015 20:42

Ale znając życie "Ręce, które leczą" to nie będzie to już tak dobry program jak za polsatowskich czasów.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
21-12-2015 18:56

Chyba od dzisiaj wyleciało "Bez ograniczeń" o 18:45, bo teraz widzę program"Ja Panu nie przerywałem", który zwyczajnie jest emitowany wieczorem icon_wink

EDIT: Zmiany, zmiany, zmiany icon_wink Na profilu programu na FB piszą, że od dzisiaj są tylko raz dziennie, o 23:00 icon_wink To chyba wrócili do początkowych godzin, bo na początku emisji BO leciało właśnie w okolicach 23 icon_wink
Edytowane przez RS dnia 21-12-2015 19:06
Awatar
ekipa moderatorska
21-12-2015 19:20

Możliwa że tak tylko będzie przez okres świąteczny. Zobaczymy po nowym roku.
Udostępnij ten temat