"Samo Życie""Samo Życie""Samo Życie""Samo Życie"

"Samo Życie"

Awatar
stały bywalec
08-10-2010 13:45

Jak Piszę Nasz Portal:
Samo Ĺťycie, najdłużej emitowany serial obyczajowy Polsatu, wkrótce zniknie z anteny. Nowe odcinki będą nadawane tylko do grudnia. To chyba najlepszy moment na taki krok. Serial już dawno stracił to coś; a wierni widzowie tęsknią za dawnymi wątkami, m.in. wielką miłością Agnieszki i Pawła, Marysi oraz Leszka, a także przebiegłą Doną.
Czyli Chyba Koniec Samego Ĺťycia.

Jak komentujecie koniec Samego Ĺťycia? Piszcie.
Edytowane przez MN dnia 31-10-2010 16:38
Awatar
jestem zawsze
08-10-2010 14:22

Ostatni odcinek pojawi się 30 listopada...
Według mnie skończył się on wraz z wybuchem w redakcji - od tego czasu serial w porównaniu do "Pierwszej Miłości" jest już coraz mniej znośny do oglądania. Widać że ten serial się już wyczerpał a wspomniany wybuch był chyba czymś w rodzaju nieudanej próby ratowania serialu który miał mu pomóc a niestety okazał się gwoździem do jego trumny. Miejmy nadzieje że jego następcy czyli "Pasaż" i "Linia Ĺťycia" przyciągną również do Polsatu wiele widzów podobnie jak Samo Ĺťycie od 2002 roku.
Edytowane przez MK dnia 08-10-2010 14:23
Awatar
ważna osoba
08-10-2010 16:51

Jak dobrze pamiętam to Samo życie jak było nadawne o godz. 21 , a potem o 19.10 to miało nawet 4 mln widzów i raz drugie miejsce w Telekamerach. Przyciągał ciekawą akcją a teraz mi się nie podoba że zrobiono z tego serialu taki serialik o mafii i nie oglądałem już od tamtego momentu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-10-2010 18:19

Poland przygotował dla Was newsa o końcu "Samego Ĺťycia", ale że już mamy coś o tym w serwisie, to uzupełnienie będzie na forum.

Według informacji zdobytych przez portal Wirtualnemedia od Telewizji Polsat, ostatnim odcinkiem serialu "Samo Ĺťycie" (emitowanego w Polsacie od 12 lutego 2002 roku) będzie 1557 odcinek, który zostanie wyemitowany we wtorek, 30 listopada bieżącego roku, o ile nie będzie żadnych zmian w ramówce spowodowanych na przykład meczami siatkarskiej reprezentacji Polski. Informację o zakończeniu nadawania serialu "Samo Ĺťycie" podał jako pierwszy Presserwis.

W zamian Telewizja Polsat, jak już informowaliśmy, zaproponuje prawdopodobnie dwie nowe telenowele. Pierwsza to "Linia Ĺťycia", produkowana przez firmę Bogota Film Michała Kwiecińskiego. Zdjęcia do tego serialu będą kręcone w Warszawie oraz Sopocie. Drugą propozycją jest serial "Pasaż", tworzony przez ATM Grupę, która już realizuje dla Polsatu jedną telenowelę, a mianowicie "Pierwszą Miłość". Zdjęcia do "Pasażu" mają być kręcone w centrum handlowym. Stacja po badaniach fokusowych zadecyduje, czy emitować jeden czy dwa seriale.

Dodajmy na koniec, że Telewizja Polsat już wcześniej próbowała wprowadzić w część pasma "Samego Ĺťycia" dwie telenowele, a mianowicie seriale "Będziesz moja" i "Na kocią łapę". Oba nie przypadły jednak widzom do gustu i z powodu niskiej oglądalności zostały zakończone. Miejmy nadzieję, że nowe produkcje Polsatu zostaną lepiej przyjęte przez widzów i zasłużą sobie na taką samą sympatię, jak kończący swój "żywot" pod koniec listopada serial "Samo Ĺťycie".
ważna osoba
14-10-2010 17:34

A mi w sumie jest szkoda ''Samego Ĺťycia''. Z chęcią go oglądam. Ale trudno się mówi, musieliśmy pożegnać ''Pensjonat pod Różą'', to teraz żegnamy ''Samo Ĺťycie''.icon_cry
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-11-2010 18:40

Przyznam, że ostatni sezon "Samego Ĺťycia" jest znośny. Oglądam go, jak już gdzieś pisałem, z lekkim opóźnieniem na Polsacie 2, ale już widzę, że skończyli wreszcie mdlić tymi dziwnymi wątkami, a zaczęło się coś dziać. A ten "psychol" adwokat, wprost genialny icon_green. A jego zastraszona żona, czyli Ewa Skibińska, świetna icon_green. Klimat dawnego "Samego Ĺťycia" powrócił. Przynajmniej scenarzyści zebrali się na końcówkę i jakoś im wyszło. Aż z żalem trzeba będzie żegnać "Samo Ĺťycie" icon_redface.
Awatar
bardzo ważna osoba
07-11-2010 18:42

Owszem, z żalem, ale parafrazując stwierdzenie Millera: Dobry serial można poznać, nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy ; D

PS: W tym przypadku i dobrze zaczął i dobrze skończy : )
Edytowane przez KM dnia 07-11-2010 18:42
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-11-2010 15:55

No i "Samo Ĺťycie" przeszło do historii. Jedynym plusem tego wszystkiego będą powtórki w Polsacie 2. Jak dobrze liczę, obecną serię skończą na początku stycznia i wtedy najpewniej zaczną emisję od początku, więc będzie można przypomnieć sobie stare, dobre czasy icon_wink.
Edytowane przez MN dnia 28-11-2010 15:57
Udostępnij ten temat