Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
17-10-2014 19:09

Ogólnie oceniając ramówkę - w dni powszednie może być, gorzej z weekendem icon_wink Mogli na przykład wprowadzić pasmo np. Muzo Weekend oraz wprowadzić pasmo, w której słuchacze by decydowali jakie utwory mieliby zagrać na antenie 1muzofm icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-10-2014 19:12

Jak w weekend chcą puszczać playlistę przeplataną reklamami, to wątpię, żeby ten 1% wymarzony osiągnęli. Weekend też powinien być żywy.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
17-10-2014 19:14

No to właśnie o tym mówię, powinni wprowadzić chociażby podane przeze mnie wyżej przykładowe pasma icon_smile Ale ja dyrektorem Bisiorem nie jestem icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-10-2014 19:18

Może później zajmą się weekendami, bo jak wspominałem PiN miał już lepszą ofertę weekendową, choćby w okresie przed zamknięciem stacji.

Rano był weekendowy poranek, do 15:00 były co godzinę serwisy i w sobotę był dodatkowo "Człowiek z popkultury", a w niedzielę "Chef kuchni", dwa duże pasma.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
17-10-2014 19:22

Może tak być w tymi weekendami, tak jak mówisz - zobaczymy, czas pokaże icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-10-2014 19:27

Myślę, że też problem tkwi w tym, że ta ekipa musi też na bieżąco nagrywać programy dla Muzo.tv. To samo się nie zrobi, więc oni naprawdę mają w tygodniu mnóstwo pracy, więc weekendy sobie zostawili na odpoczywanie icon_wink.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
17-10-2014 19:32

No, ale nie wszyscy pracują w Muzo.tv, chociażby Konrad Olszewski, Marcin Sobesto no i pozostali z PIN-u icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-10-2014 19:38

No to już decyzje pana Bisiorka, który widocznie jest za wolnymi weekendami icon_wink.

A co do poniedziałku, to niech się strzegą, bo uważnie wysłucham i ocenię warstwę informacyjno-biznesową icon_wink. Więc niech nie odwalą amatorki icon_wink.

Resztę pasm, tych muzycznych, to pewnie już Wy ocenicie icon_wink.
Udostępnij ten temat