Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
17-10-2014 19:41

O warstwę muzyczną jestem spokojny, bardziej ciekawy jestem tej warstwy informacyjnej icon_wink No i interesują mnie też jakie będą dżingle przy newsach, Muzo newsach icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-10-2014 16:23

Przedstawiciele Muzo.fm na Facebooku twierdzą, że w weekendy będą również programy na żywo. Szkoda tylko, że dopiero teraz o tym mówią, jak się mały szum zrobił icon_wink. A pani Nowaczyk niejako jakby zaprzecza na Facebooku komunikatowi prasowemu Polsatu... Czegoś tu nie rozumiem. To trzeba było od razu podać ramówkę weekendową, skoro coś będzie na żywo, a nie napisać, że od 08:00 będzie muzyka dla każdego.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-10-2014 19:41

Nie wierzyłabym w rzeczy, które anonimowi ludzie, nie mając pojęcia o naszej ramówce, pod nickami wypisują w sieci. Specjalistyczne nie znaczy wiarygodne - tak pisze pani Ania w komentarzu na Facebooku icon_smile Może szykują na te weekendy coś, o czym my nie wiemy icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-10-2014 19:57

Na stronie Muzo.tv jest kilka nowych informacji: http://www.muzo.t...index.html.

Pasma autorskie o 20:00 wystartują dopiero 27 października.

Ponadto, Przemek Jaworski to wydawca "Przepraszamy za usterki", a nie prezenter.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-10-2014 20:09

Ale o weekendzie nic nie ma icon_wink Może być tak jak mówiłeś wczoraj, że w późniejszym czasie wprowadzą weekendowe pasma icon_smile
wkręcam się
20-10-2014 11:29

Wyczekuję ramówki tego radia. Jak na razie to fajnie grają jak i też podoba mi się że są wiadomości i słowo do słuchacza a nie cały czas muzyka. Zobaczymy, może przyjmie się i będzie radiem w czołówce.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-10-2014 13:02

Tyle wpadek, ile mieli na starcie, to aż głowa mała. Jakieś mieszanie się otworów, problem z jinglami, dwie piosenki na raz, przesterowania, problemy z bedem (podkładem)... A mieli miesiąc icon_biggrin
Awatar
bardzo ważna osoba
20-10-2014 15:30

Polsat... Profesjonalnie.
icon_greenicon_lol
Udostępnij ten temat