Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-10-2014 16:11

Ale serwisy mają dość porządne. Jednakże to zasługa ludzi z PiN-u icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
20-10-2014 17:00

Serwisy do złudzenia przypominają te znane z Eski Rock icon_smile

Odnośnie "Przepraszamy za usterki" powiem tak: pierwsza część była taka średnia, ale zmontowana wypowiedź Zygmunta ją uratowała. Druga godzina już była trochę lepsza (telefony do sejmu, senatu i gdzieś do Krakowa). icon_green Ogólnie było nieźle, ale mogłobyć lepiej icon_smile jutro już podobno ma być lepiej icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-10-2014 17:16

A pan Figurski to nie dostanie rozdwojenia jaźni? Wieczorem poważny redaktor w garniturze, a rano zwariowany nastolatek w t-shircie...

Mnie się na razie najbardziej podoba "HaloMuzo". Ciekawa audycja, nie tylko muzyka, ale też interesujące dyskusje.
Awatar
bardzo ważna osoba
20-10-2014 17:34

Nawet trochę dziś spamował tym swoim programem w TV (zapraszał na swój program do 1pnpl ) icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-10-2014 18:04

Ale co do tych usterek technicznych, to mają też jakieś problemy z dźwiękiem ze studia - jeden prowadzący raz jest ciszej, raz głośniej, czy też jakby nie mówi do mikrofonu tylko obok.

A teraz słucham newsów - opóźnienie trzyminutowe, prawie jak w Polsacie icon_lol. Serwis ruszył o 18:03.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
20-10-2014 19:47

Moje wrażenia z radiem 1muzofm po pierwszym dniu nadawania, są bardzo pozytywne icon_wink Mimo tych drobnych problemów technicznych, fajna muza no i serwisy informacyjne bardzo porządnie zrobione i przedstawione, opłaciło się pozostawić kilku dziennikarzy PIN-u w ekipie 1muzofm icon_smile Co do Figurskiego, po jego pierwszej audycji widać było jego długi (prawie dwuletni) brak obecności w eterze, ale może z każdą kolejną audycją będzie się rozkręcał icon_wink A gdyby nie dał rady pogodzić dwóch rzeczy (audycji w radiu i programu WidziMiSię w 1pnpl) , zawsze w tym telewizyjnym wypadku jest pani Beata Grabarczyk, która już pokazała, że może dać sobie z tym radę icon_wink Fajnie, że prezenterzy od samego początku myślą o słuchaczach i rozdają płyty z dobrą muzą np. nowe U2 icon_wink Moja ocena jak na pierwszy dzień nadawania to +4 (mimo tych drobnych problemów technicznych) icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-10-2014 19:58

To już lepiej zatrudnić pana Tomasza Kina. Widzę go w "Widzimisię". Byłby czad icon_wink. I tak by sobie mogli prowadzić na zmianę. No wiem, nie ten temat icon_wink.

Aha i z PiN-u ostał się jeszcze numer telefonu - 515 500 600 icon_lol. Muzo.fm ma ten sam.

Z kolei dawni słuchacze PiN-u chcą pisać donosy do KRRiT-u. Jedna osoba już taki donos wysłała. Chodzi o nierealizowanie zapisów koncesyjnych w dniach 26 września - 19 października. To wyczytałem na profilu "Chcemy starego dobrego Radia PiN" na Facebooku.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
20-10-2014 20:04

Michale, nie doceniasz pani Beaty w WidziMiSię? icon_wink
Udostępnij ten temat