Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-10-2014 00:11

Ale na szczęście nie pozbawiono nas streamu internetowego. Uruchomiono go na: http://stream4.na.... Także nadal można słuchać Radia PiN / Muzo.fm przez Internet.

///

Skasowano też profil Radia PiN na Facebooku.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
14-10-2014 19:51

Na Facebooku radia Muzo.fm do listy osób wchodzących w skład ekipy dopisano Pawła Malczewskiego oraz Przemka Jaworskiego icon_smile Czy te osoby też są z radia PiN ? icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-10-2014 19:56

W ekipie stacji znalazł się również m.in. Paweł Malczewski, dotychczas dyrektor techniczny Radia PiN (tvpolsat.info/new...dmore=6527).

A ta druga osoba to nie wiem, kto to jest.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-10-2014 19:35

Znamy już fragmenty ramówki.

06:00 Poranek - prowadzi Agnieszka Witkowicz-Matolicz
08:00 Przepraszamy za usterki - Michał Figurski i Kamil Olszewski
10:00 ?
13:00 Popołudnie - Jarosław Wendrowski / Idalia Tomczak

Serwisy informacyjne będą prowadzić: Joanna Tarkowska-Klinke, Piotr Knąber i Marcin Łukasik, bowiem właśnie na serwisy te osoby zapraszają w zapowiedziach.

Poranek chyba będzie bardziej informacyjny niż rozrywkowy, po to, żeby wypełnić zobowiązania koncesyjne. Stąd też obecność w nim pani Witkowicz-Matolicz.
Awatar
bardzo ważna osoba
15-10-2014 19:57

08:00 Przepraszamy za usterki - Michał Figurski i Kamil Olszewski

A jednak! Wygląda mi to na coś podobnego do porannego WF-u, ale z czasów jak Kuba Wojewódzki był na urlopie icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
15-10-2014 20:23

Z Konradem? A nie z Kamilem Olszewskim czasem? icon_smile Przynajmniej tak pisał Figurski na swoim Facebooku icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-10-2014 20:48

Tak, z Kamilem - ja to jeszcze się nie orientuję w tej załodze Eski Rock icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-10-2014 16:13

Radia Muzo.fm można już słuchać za pośrednictwem strony muzo.tv. Docelowo powstanie jednak odrębna strona radia.

PS Dzisiaj po 14:00 na kanale Widmo PiN lub prawie Muzo.fm icon_wink była emitowana jakaś audycja o rybołówstwie.
Udostępnij ten temat