Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-10-2014 20:09

Nie Krzyśku, ale ona ma tyle innych obowiązków, w końcu jest szefową anteny icon_smile.

PS Czemu pan Bisiorek w kółko powtarza na antenie o powrocie po jedenastu miesiącach? Przecież to nowe radio, a nie reaktywacja jego Eski Rock. Wrzuciłby na luz.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
20-10-2014 20:15

Widocznie bardzo mu brakowało pracy w radiu i bardzo tęsknił za słuchaczami, stąd ta sytuacja icon_wink Ale spokojnie, na pewno wyluzuje icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
21-10-2014 12:00

No i tak jak myślałem dzisiejsze wydanie "Przepraszamy za usterki" było już bardziej udane od wczorajszego icon_smile zastanawiam się czy ten pracownik 1cpn1, który wziął udział w konkursie nie był jednak podstawiony icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-10-2014 00:32

Z lekkim opóźnieniem, ale przedstawiam swoje przemyślenia na temat audycji "Muzo.fm Magazyn". Jest to rzeczywiście szczegółowe, półgodzinne podsumowanie dnia. Podoba mi się. Większość materiałów pochodzi z anteny Polsat News. Są m.in. fragmenty rozmów z różnych programów tej stacji, ale jest też podsumowanie programu "HaloMuzo".

Minusem jest chyba tylko to, że ta audycja raczej nie jest na żywo. Poza tym naprawdę brzmi solidnie, choć jej przygotowanie kosztuje grosze, bo audycja opiera się na gotowcach. Aha, i prowadzi ją Marcin Łukasik - przynajmniej te wydania, których słuchałem.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-10-2014 15:34

Poza "Muzyką dla dorosłych", jeszcze jedna audycja z Radia PiN się uchowała. Emitowane są bowiem zapowiedzi "BizON-a", który w Muzo.fm, tak jak w Radiu PiN, będzie nadawany w soboty.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
24-10-2014 19:12

A o czym jest ten BizON, i kto prowadzi ten program? icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-10-2014 19:18

Biznes Odpowiedzialny i Nowoczesny - Paweł Oksanowicz. To znaczy w PiN-ie on prowadził, a czy teraz będzie, czy ktoś inny, to nie wiem. Krótko mówiąc, jest to program o CSR, społecznej odpowiedzialności biznesu.

Ta audycja miała też wersję telewizyjną w Polsat Biznes.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
24-10-2014 19:36

Ciekawe, czy będą jakieś pasma weekendowe oprócz tego BizONu, czy tylko sama muzyka jak zapowiadano w newsie icon_smile
Udostępnij ten temat