Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
10-10-2014 18:40

Powiem tak: wygląda to całkiem ciekawie, jeśli chodzi o personalia, teraz tylko czekać na szczegóły ramówki i pasm w Muzo.fm icon_wink Myślę, że jeżeli ta ramówka będzie dobrze ułożona pod względem programowym i czasowym to Muzo.fm może osiągnąć po pewnym czasie wyższe wyniki niż 0,1%, co jest jak najbardziej w ich zasięgu, tym bardziej, że mają duży zasięg radiowy (11 miast) icon_smile Ciekawe, czy będzie można słuchać Muzo.fm w internecie i czy wogóle planują stronę internetową (tak jak Muzo.tv) icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-10-2014 19:16

Pełny skład zespołu poniżej. Jest jeszcze jedna pani z PiN-u, więc w sumie 5 osób się uchwało. Oni pewnie będą odpowiadać tylko za serwisy, poza panem Sobesto.

Ania Nowaczyk
Idalia Tomczak
Agnieszka Witkowicz-Matolicz (Radio PiN)
Joanna Tarkowska - Klinke (Radio PiN)
Radek Nałęcz
Pegaz
Wendro
Konrad Olszewski
Kamil Olszewski
Arek Frąckowiak
Marcin Łukasik (Radio PiN)
Piotr Knąber (Radio PiN)
Michał Figurski
Marcin Sobesto (Radio PiN)
Bisior
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
10-10-2014 19:21

15 osób - spory i myślę wystarczający skład zespołu, czekamy teraz na informacje odnośnie ramówki Muzo.fm icon_smile
Awatar
redaktor tvpolsat.info
10-10-2014 19:22

Trochę denerwujące są te przezwiska, pseudonimy, powinni używać pełnych imion i nazwisk icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-10-2014 19:26

Mnie też to irytuje, ale to teraz będzie takie "młodzieżowe radio", więc trzeba zachowywać się jak nastolatek icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
10-10-2014 19:49

Pseudonimów niech sobie używają, ale w oficjalnym wykazie składu, to chyba już nie przystoi.
icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-10-2014 18:29

Zlikwidowano stronę radiopin.pl. Link kieruje teraz na profil Muzo.fm na Facebooku.
Awatar
bardzo ważna osoba
13-10-2014 18:45

Szybko. Nawet bardzo. Zwłaszcza, że z paroma innymi rzeczami odnośnie Internetu, to się wleką nieźle.
icon_wink
Udostępnij ten temat