W tym poście będę informował o zmianach, które pojawiają się w międzyczasie. W razie potrzeby będę edytował ten post.
14.11.2022
Od teraz, gdy ktoś wyśle Ci wiadomość lub napisze na czacie - otrzymasz o tym powiadomienie w formie informacji:
- na mobile i tablet, na dolnym pasku obok ikonki wiadomości czy czatu pojawi się pomarańczowa kropka
- na komputerach, w sekcji użytkownika po lewej, ikonki wiadomości/czatu zmienią kolor na pomarańczowy, a niżej pojawi sie info ile wiadomości czeka na odczytanie
Przebudowana a właściwie udostępniona została sekcja "Moje forum", w której dostępne są podstrony:
- Moje tematy: jak sama nazwa wskazuje, w tym miejscu znajdziesz listę stworzonych przez siebie wątków
- Moje posty: lista wszystkich Twoich postów we wszystkich tematach
- Obserwowane tematy: tutaj zgrupowane są tematy, które dodałeś do obserwowanych
- Nowe posty: lista nowych aktywności w tematach, które pojawiły się od czasu Twojej ostatniej wizyty.
03.05.2023
Wprowadziliśmy rodzaj formy zabezpieczenia przed linkami do zewnętrznych stron. Wszystkie linki umieszczone w postach i w profilach, przed przekierowaniem wyświetlą monit z pełną informacją o adresie do którego przenosi. Przejście na stronę nastąpi po potwierdzeniu przez użytkownika.
Udostępnione zostały odświeżone profile użytkowników, gdzie od teraz można poznać statystyki użytkownika (ilość postów i miejsce w rankingu posterów, ilość założonych tematów czy wpisów na czacie).
Rozbudowana została sekcja z informacjami o "ulubionym kanale polsatu", "moim dostawcy telewizji" i dodane zostały nowe pola: "ulubiony serwis VOD" oraz "moja sieć komórkowa". Wraz z profilami oczywiście zmiany dotknęły edytor profilu.
Zachęcamy do odwiedzenia nowych stron profili i edycji swoich
05.05.2023
Darkmode! Od dziś dostępny jest tryb ciemny naszego forum. Przełącznik znajdziecie na belce u dołu ekranu (mobile) lub u góry strony w headerze (komputery).