Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?

Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?

Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?
TAK
95%
NIE
5%
Awatar
redaktor tvpolsat.info
11-07-2010 14:42

TAK czy NIE

Zapraszam do wyrażania swojej opinii na ten temat icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
22-07-2010 14:33

Jak najbardziej tak. Każdy powinien mieć możliwosć utworzenia własnej listy,bez narzycania jej przez operatora.
Awatar
jestem zawsze
22-07-2010 14:58

Również jestem za - obecnie lista kanałów to jeden wielki nie porządek a posprzątana lista kanałów lub najlepiej danie możliwości abonentów jej tworzenia rozwiązałaby ten problem. Dzięki temu na przykład mógłbym listę kanałów którą opracowałem na komputerze wcielić w życie.
Awatar
ekipa moderatorska
23-07-2010 12:38

Zdecydowanie TAK icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
23-07-2010 12:54

ja również jestem na TAK
Awatar
ważna osoba
23-07-2010 14:43

Nie będę się wyłamywał i głosowalem naTAK. Brak tej możliwości to kpina, bo jak ktoś nie będzie chciał oglądać danego kanału to i konkretna pozycja na liście kanałów go do tego nie zmusi, ktoś poprostu ominie ten kanał i basta.
Awatar
przyjaciel strony
25-07-2010 22:36

Oczywiście że TAK... icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
25-07-2010 23:09

Jestem na TAK
Udostępnij ten temat