Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?

Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?

Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?
TAK
95%
NIE
5%
bardzo ważna osoba
23-01-2013 20:15

Jak najbardziej tak
Awatar
bardzo ważna osoba
23-01-2013 20:41

Tytuł ankiety powinien brzmieć "Jak bardzo chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?" icon_green W każdym razie - jak najbardziej, tylko mam nadzieję że układanie = tworzenie i edytowanie z możliwością przesuwania i usuwania, a nie tak jak jest w HD 5000. :/
Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
24-01-2013 11:24

Oczywiście, że tak. Przez kilka lat miałem taką możliwość, potem niestety musiałem wymienić dekoder na nowy z dyskiem, i niestety CP narzucił mi swoją listę. Teraz zrezygnowałem, na rzecz C+ i jestem szczęśliwy bo na własnym module mogę sobie poukładać jak tylko mi się podoba. Wszystkim klientom Cyfrowego Polsatu życzę nowej listy.
Awatar
rozkręcam się
24-01-2013 11:42

T A K !!!icon_surprised
Udostępnij ten temat