Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?

Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?

Czy chcesz aby każdy abonent CP miał możliwość układania własnej listy kanałów ?
TAK
95%
NIE
5%
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-07-2010 19:38

Ciekawy mail przyszedł w tej sprawie na naszą skrzynkę, więc trzeba go zacytować. Uwaga, to opinia trochę z przymrużeniem oka icon_wink.

Jakby sie dało poukładać kanały to byście powyrzucali wszystkie VoD, a my też chcemy żyć i to wygodnie icon_smile
Jestem uzytkownikiem cyfry, ale babcia ma polsat cyfrowy - jeszcze paszport ma ... to chciałem babcie starowince ułatwić życie - bo co che przełączyć na tvp kultura to jej gołe d*pska wyskakują - biedaczka w kanały nie trafia icon_smile - i niestety co zobaczy to wali do kapliczki za grzechy nieumyslne przeprosić, po za tym nie może żydowskich stacji powyłączać icon_smile niezadowolenie to mało powiedziane. W cyfrze mozna chociaz powyłączać kanały których sie nie ma lub nie lubi.
Awatar
ważna osoba
30-07-2010 21:05

Dobry ten meil icon_smile
Awatar
bywam tu czasem
05-08-2010 20:01

Oczywiście,że tak.
Awatar
jestem zawsze
27-12-2010 14:11

Zdecydowanie tak, w końcu nie na darmo jest powiedzenie: "Wolność Tomku w swoim domku" icon_green
Awatar
bardzo ważna osoba
27-12-2010 14:16

Tak tak tak po stokroć tak icon_smile Już pisałem ze fajnie byłoby jakby taka listę można byłoby stworzyć na komputerze poprzez ICOK zgrać na pena i za pomocą USB wrzucić do dekoderka. Albo via satelita dla tych co maja dekodery bez USB
rozkręcam się
27-12-2010 21:05

TAK !!! Dziwię się że chociażby TV Puls jest na tak dalekiej pozycji, tak jak i TVP Kultura. Nie oszukujmy się ale są to kanały które nie powinny być za xxxVOD czy ITV
Awatar
ekipa moderatorska
01-02-2011 18:24

Dobre. Nic tylko pogratulować babci troskliwego wnuczka icon_lol
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
01-02-2011 18:29

Bardzo dobry ten mail.Szczególnie ten tekst "bo co chce przełączyć na tvp kultura,to gołe d.pska jej wyskakują biedaczka w kanały nie trafia - i niestety co zobaczy to wali do kapliczki za grzechy nieumyslne przeprosić, po za tym nie może żydowskich stacji powyłączać " icon_biggrin icon_lol
Udostępnij ten temat