Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
10-02-2012 21:04

Mariusz, ale mam zaznaczone "Pamiętaj mnie". icon_wink MN, nie no, nie przesadzaj, nie musisz się bawić w Nocnego Marka tylko dlatego, że mnie wykopuje. icon_smile
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
19-02-2012 11:00

Mam pytanie: dlaczego znowu wrócił ten stary shoutbox bez ikonek słoneczek obok nicku ? Wczoraj było wszystko dobrze, a dzisiaj się wszystko zmieniło.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-02-2012 17:12

A takie małe zmiany icon_smile. W sumie to są takie same shoutboxy, tylko trochę inaczej wyglądające icon_smile. Funkcje mają identyczne.
Awatar
bardzo ważna osoba
20-02-2012 20:50

Ja mam taką propozycję... Przy nickach w komentarzach mogłyby się znaleźć "wykrzykniki" znane z shoutboxa.
Awatar
ekipa moderatorska
25-02-2012 19:03

Korzystam z twittera i coraz więcej spotykam kont dziennikarzy 1polnew a także ludzi w jakiś sposób związanych z Polsatem.
Może dałoby się na stronie umieścić czytnik twittera, który pokazywałby wpisy od ludzi związanych z Polsatem?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-02-2012 19:07

Pomyślę nad tym icon_smile.
jestem zawsze
25-02-2012 19:07

Co do dziennikarzy Polsat News to Polsat mógłby postarać się o stronę internetową dla Polsatu News, taką interaktywną. icon_wink Jeżeli mają ludzi chętnych do pracy poza anteną to dlaczego im tego nie umożliwić?
Awatar
bardzo ważna osoba
05-03-2012 15:54

Proponuję możliwość wysyłania tzw. szeptów. Są to prywatne wiadomości wysyłane z poziomu shoutboksa, odczytywanie ich umożliwiałyby powiadomienia (coś na kształt powiadomień Facebooka albo avasta!) z dołu ekranu, które wyświetlałyby treść. Powiadomienia dotyczyłyby nie tylko szeptów, ale i podstawowych PW i należałoby, by były w czasie rzeczywistym, tj - w chwili odebrania szeptu lub PW natychmiatowo pojawia się dymek. W przypadku odebrania PW dymek przekierowywałby do skrzynki odbiorczej.
Udostępnij ten temat