Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
przyjaciel strony
09-06-2012 12:43

Pither216 napisał(a):

Można by było dodać jeszcze logo plus ligi bo :ekstra jest?

W sumie czemu nie, bo właściciel plusa jest też właścicielem Polsatu icon_smile
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
14-06-2012 10:58

Od wczorajszego wieczora (czyli od tej zmiany serwera) przestał mi działać Satblog. Dzisiaj nie działa również Magazyn. Mam pytanie: kiedy będzie dostępny Magazyn i Satblog? icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-06-2012 11:13

Jeszcze dzisiaj icon_smile.
Awatar
jestem zawsze
16-06-2012 11:23

A do nazwy strony można by było jeszcze dodać TV MOBILNA (1tvm) bo ipla jest.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-06-2012 14:25

Nie, nie będziemy nic dodawać. Hasło strony to Cyfrowy Polsat, Polsat, ipla i nie będzie zmieniane.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-06-2012 16:55

krzychu00012 napisał(a):

może czas na zmiany wyglądu serwisu na bardziej nowocześniejszy. co wy na to?

Pomysłałem podobnie. Według mnie przydałaby się zmiana stylistyczna strony m.in. tło strony czy belki paneli.
Wiem ze jest fajnie ale może być jeszcze lepiej!

Druga sprawa. Kiedy wejdziemy w edycje profilu, widnieje tam możliwość zmiany stylu strony. Czy nie można tego zablokować? Bo jest to nie potrzebne zwłaszcza że dostępny tam jest motyw żałobny.

cool
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-06-2012 17:00

1. Nie ma takich planów.
2. Wybór motywu jest włączony na życzenie użytkowników.
jestem zawsze
24-07-2012 12:46

Proponuję dodać nowy zapis w regulaminie dotyczący shoutboxa, który mówi, że można napisać maksymalnie trzy posty pod rząd. icon_smile Jeżeli ktoś chce przekazać coś konkretnego to wydaje mi się, że taka ilość wystarczy, a z drugiej strony w pewnym stopniu zapobiegnie nabijaniu postów. icon_smile
Udostępnij ten temat