Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
przyjaciel strony
18-08-2012 19:51

To można przecież zmienić jego kolor na np.szary icon_smile
Awatar
jestem zawsze
18-08-2012 20:11

Można zrobić taki jaki mam ja tylko przy odpowiednim rozmiarze by pasował do kolorystyki strony
Awatar
jestem zawsze
21-08-2012 13:18

Mam propozycję żeby do Forum Magazyn Satblog dodać jeszcze Wywiady a pod blok sponsorski podpis. Wyglądało to by tak:
img845.imageshack.us/img845/2909/fbgd.png
Edytowane przez Eska Fan dnia 21-08-2012 13:59
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-08-2012 17:17

Założenie jest takie, że tam są ikonki naszych podserwisów i tylko podserwisów - forum, Magazyn, Satblog.

Wywiady są promowane w specjalnym okienku, chyba są bardzo widoczne icon_smile. Ponadto, odnośnik do nich jest w górnej nawigacji icon_smile.
jestem zawsze
22-08-2012 15:40

Czy jest szansa na mają modyfikację górnej nawigacji? Chodzi mi o zamianę miejscami Forum/Szukaj. icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
22-08-2012 16:00

Myślę, że Forum można usunąć, bo odnośnik jest obok logotypu i w podobnych rozmiarach. Co do Szukaj, to mógłby być taki pasek wzdłuż logotypu 1npinfo gdzie można by wpisać daną frazę i by wyszukało. W tym miejscu gdzie kiedyś były odnośniki do Forum, Satbloga, Magazynu i portali społecznościowych
smile1wink
Awatar
piszę coraz więcej
24-08-2012 20:13

Te ikonki na górze strony (Forum, Magazyn itd) zapiszcie do .png, .gif raczej marnie się prezentuje. Czy nie lepiej prezentowałyby się gdyby miały jednakowe tło a różnokolorowe elementy, symbole? Strasznie pstrokato to teraz wygląda. Cała strona w miarę jednym, stonowanym kolorze a tu taka tęcza na górze icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-08-2012 20:26

Nie planujemy zmian w tym zakresie icon_smile.
Udostępnij ten temat