Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
23-01-2013 12:27

A co z odświeżoną emotką Muzo? icon_wink Przecież już ma inny logotyp. icon_smile
Awatar
redaktor tvpolsat.info
23-01-2013 12:30

Spokojnie, będzie zmieniona icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
25-01-2013 20:22

Podczas oglądania tego filmiku, wpadłem na pewien. Mianowicie, literki TV z logotypu tvpolsat.info TV można by wkleić w miejsce znaku play w odnośniku do serwisu YouTube na górze strony...
wink
Edytowane przez Emil dnia 25-01-2013 20:27
Awatar
bardzo ważna osoba
25-01-2013 20:39

Emilu, dzięki wielkie za pomysły i sugestie ; )) Zrobimy to. Nie da się zrobić wszystkiego naraz : )
Awatar
bardzo ważna osoba
25-01-2013 20:43

KM, nie mówię, że od razu. Z czasem do wszystkiego dojdzie...
wink

Jeszcze jedna mała propozycja odnośnie Polsatu Biznes. Do Kalendarium można by dopisać datę 30 stycznia, czyli Konferencja nt. Polsatu Biznes czy coś podobnego...
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-01-2013 00:24

Emilu, Twoja prośba jest rozkazem icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
26-01-2013 15:49

Tak sobie pomyślałem, że na stronach pod adresem http://tvpolsat.info/forum... można by zastąpić logotyp 1npinfo tym, ale oczywiście w takim samym rozmiarze jak logo serwisu. Na ten pomysł wpadłem już bardzo dawno temu, ale Forum nie miało swojego logo.
wink

Druga propozycja jest chyba łatwiejsza do wykonania. Brzmi ona tak, żeby wszystkie 3 dodatkowe logotypy (tvpolsat.light, tvpolsat.infoTV i Forum tvpolsat.info) wkleić w ciut większym rozmiarze na .
wink
Edytowane przez Emil dnia 26-01-2013 15:54
Awatar
bardzo ważna osoba
26-01-2013 18:37

Takie pytanie - czemu ktoś z banem jest jednocześnie VIPem? (strzelam, że VIPem, chodzi mi o maka)
Udostępnij ten temat