Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
30-01-2013 20:28

Czy pojawi się okazjonalny logotyp 1npinfo w dniu 18 lutego?
smile1
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-01-2013 20:30

Zapewne tak.
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
02-02-2013 18:55

Mam taką małą propozycję, żeby jednak ta uwaga nad SB zniknęła. Z tego co widać i tak każdy pisze w SB o dekoderach, kanałach Polsatu oto. Nawet admini to robią, więc po mojemu, to jest zbędne icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-02-2013 19:03

Mariuszu, krótko, luźno można pisać, ale konkrety muszą być na forum i tak jest icon_smile. A jak nie jest, to reaguję ja lub inni.
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
02-02-2013 19:09

Czyli pasowało by lekko zmienić regulamin skoro tutaj pisze : "W shoutboxie nie piszemy o dekoderach, ofercie CP, kanałach Polsatu, innych stacjach telewizyjnych, ludziach Polsatu oraz ipla."

Może się mylę icon_smile To tylko moje zdanie icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-02-2013 19:10

Ale to jest w regulaminie icon_smile.

Shoutbox służy do luźnych, krótkich rozmów na dowolne tematy. Pamiętaj jednak, aby w shoutboxie nie pisać o:
* dekoderach Cyfrowego Polsatu,
* kanałach Polsatu,
* stacjach telewizyjnych,
* ludziach Polsatu,
* telewizji internetowej ipla.

Możesz pisać na te tematy w shoutboxie, ale tylko w kontekście luźnych rozmów. Informacje, opinie na wymienione wyżej tematy powinieneś napisać na forum.
Awatar
bardzo ważna osoba
02-02-2013 19:14

Czyli weryfikacji wszystkich 3 wersji regulaminu wciąż nie było?
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
02-02-2013 19:15

A no racja, sorki za zamieszanie. Jakoś mi to umknęło icon_wink Jeszcze raz przepraszam icon_smile
Udostępnij ten temat