Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

bardzo ważna osoba
14-04-2014 21:45

Hehehe AG Myślę że ten pomysł nie przejdzie icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
17-04-2014 14:03

AG napisał(a):

To teraz już bardziej oficjalnie: zgłaszam wniosek o dodanie nowego punktu do regulaminu zakazującego cytowania poprzedniego postu na forum icon_smile

To nie ma zbytnio sensu. Ja bym nic nie wprowadzał bo to jest tylko utrudnianie wypowiedzi na forum. Nie róbmy więzienia z forum a wręcz przeciwnie trzeba zachęcać do dyskusji a nie w jakiś sposób tą dyskusje ograniczać icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
17-04-2014 17:16

No dobra niech wam będzie, ale ja na bank nie zacznę cytować ostatnich wypowiedzi, bo według mnie nie jest to potrzebne i tylko zaśmieca forum icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
17-04-2014 17:31

AG napisał(a):

No dobra niech wam będzie, ale ja na bank nie zacznę cytować ostatnich wypowiedzi, bo według mnie nie jest to potrzebne i tylko zaśmieca forum icon_wink

A ktoś Ci każe to robić?
icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-04-2014 17:54

Skoro tylko jedna osoba jest za, to niestety nie możemy tego wprowadzić.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-05-2014 19:15

Przekazuję informację od naszej firmy hostingowej.

Drodzy Klienci! Informujemy, że w nocy z 26 na 27 maja 2014 roku planujemy przeniesienie serwera (w20.webd.pl), na którym znajdują się Państwa konta hostingowe. Po planowanej zmianie Państwa konta znajdować się będą w serwerowni NASK w Warszawie. Prace będą trwały od 00:00 do wczesnych godzin porannych. (...) Zaznaczamy - żadne działania z Waszej strony nie są wymagane. Przewidujemy jednak, że wszelkie zmiany wprowadzone w związku z planowanymi pracami, mogą doprowadzić do maksymalnie 15 minutowych przerw w działaniu usług. Prosimy o nieplanowanie prac na hostingu w omawianym terminie. Pozdrawiamy serdecznie Zespół WEBD.pl.
bardzo ważna osoba
09-07-2014 19:11

Dlaczego nie zaaktualizujecie swoich bannerów w Wymień się bannerem? Bo obecne są straśnie stare.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-07-2014 19:48

Zaktualizujemy, jak zrobimy nowe - spokojnie icon_wink.
Udostępnij ten temat