Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
30-11-2014 16:49

U mnie też zwykła wersja na smartfonie bardzo dobrze działa icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-11-2014 16:55

Oczywiście, mogę poszukać jakiejś wersji mobilnej, skoro jest tak bardzo potrzebna icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
30-11-2014 16:56

krzychu00012 napisał(a):

Kiedy powstanie prawdziwego zdarzenia wersja mobilna 1npinfo. Wersja mobilna to podstawa, wiele osób korzysta ze smartfonow.

Po co, skoro pełna wersja działa normalnie na smartphone'ach i tabletach?
icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
30-11-2014 17:03

MN napisał(a):

Oczywiście, mogę poszukać jakiejś wersji mobilnej, skoro jest tak bardzo potrzebna icon_wink.

Ja nie widzę takiej potrzeby icon_wink
bardzo ważna osoba
30-11-2014 17:12

U mnie też działa, ale jest trochę Uciążliwe i często mnie denerwuje korzystanie strony z telefonów, a drugiej strony jest to wygodne, bo nie trzeba siedzieć cały czas przy kompie. Według mnie dobra wersja mobilna ułatwi korzystanie
Awatar
bardzo ważna osoba
30-11-2014 17:46

A kto Ci każe siedzieć przy komputerze? Ja sam sporo czasu spędzam na telefonie czy tablecie, jeśli chodzi o Internet i nie narzekam. Także w przypadku tej strony.
icon_wink
bardzo ważna osoba
30-11-2014 17:59

Dobra. Wam nic nie można zaproponować, bo odpowiedz jest z gory znana. A przecież jakby powstała wersja mobila przecież będzie można wybrać stronę pełną czy mobilna. A po drugie trzeba wyjść też do czytelników, ktorzy odwiedzają i czytają newsy.
Awatar
bardzo ważna osoba
30-11-2014 20:30

Mi również pełna wersja strony działa bez problemu na smartfonie, ale skoro coraz więcej serwisów ma wersje mobilne, to czemu my mamy być gorsi? Jestem za jeśli nie byłoby z tym problemu icon_wink
Udostępnij ten temat