Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

bardzo ważna osoba
20-01-2015 20:24

Tylko dwa lata. Zleci zanim się obejrzymy.
Awatar
bardzo ważna osoba
07-02-2015 10:50

Coś się zepsuło, bo w archiwum SB wyparowały godziny icon_confused
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-02-2015 12:48

Mam kilka propozycji odnośnie strony:
- można było by zwiększyć szerokość strony o 40px do 1000px i każdemy z bocznych paneli po dodować automatycznie po 20px;
- warto zastąpić panel KOMENTARZE (ten co jest na dole) panelem umieszczonym z boku, jest taka modyfikacja bodajże, wygląda efektowniej,
- Panel "znajdź nas" również można było by podrasować
- ładniej wyglądałaby także stopka po uproszczeniu jej i estetycznej modyfikacji.

Moim zdaniem, mimo że, strona jest treściwa i ciekawa, warto pomyśleć o jej całkowitym odświeżeniu, nie jakimś drastycznym ale można tutaj wprowadzić wiele zmian które pchnęłyby stronę do przodu icon_green

Pamiętajcie: kto stoi w miejscu, ten sie cofa! icon_smile)
Awatar
ekipa moderatorska
07-02-2015 14:06

Kiedyś była propozycja zmiany wyglądu strony, ale użytkownicy nie bardzo jej chcieli. Więc zostało tak jak jest. icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-02-2015 14:08

piterFan, Możemy coś zmienić, ale musiałbyś podać więcej szczegółów icon_smile.
Awatar
bardzo ważna osoba
07-02-2015 14:40

[justify]Co do zmian, to ja zasugerowałbym, żeby pod newsami panel z komentowaniem przez Facebooka przenieść niżej, pod normalne okno komentowania. Co do belki "Znajdź nas", to myślę, że lepsze byłoby, aby ikonki w jednakowym formacie, ponownie znalazły się pod logo portalu. Byłyby bardziej widoczne moim zdaniem. Stopka również mogłaby przejść jakieś zmiany. Odnośniki u góry strony można by odświeżyć. Pozamieniać na inne lub coś podobnego. Odnośnik "Szukaj" mógłby być bardziej widoczny w jakimś innym miejscu. Dubel "Forum" można by usunąć. Jednak zmieniać całego wystroju nie ma potrzeby. Jest dobrze.[/justify]
Awatar
ekipa moderatorska
07-02-2015 14:43

Ja bym był za jakimś nowoczesnym stylem belek. Umiejscowienie może zostać w takich samych miejscach. Ale to tylko moja opinia. Może zostać tak jak jest, tylko tak piszę. icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-02-2015 14:45

Dobrze, proponujcie, możemy coś tam pomyśleć icon_smile.
Udostępnij ten temat