Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

bardzo ważna osoba
14-02-2015 19:07

Według mnie tło jest trochę za jasne, ale jak twierdził autor to propozycja z góry.
Awatar
ekipa moderatorska
14-02-2015 19:08

Ogólnie super fajnie. Ale rzeczywiście jedna rzecz by się przydała. To co wspomniał @Emil czyli tło. Białe takie nie bardzo. Taki jasny pomarańcz by był dobry. icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-02-2015 19:10

Białe tło sugerował KM. Wszystkich uwag słuchamy uważnie icon_smile.
Awatar
bardzo ważna osoba
14-02-2015 19:10

krzychu00012 napisał(a):

Według mnie tło jest trochę za jasne, ale jak twierdził autor to propozycja z góry.

Tło za jasne? Jego W OGÓLE przecież nie ma. Zwykła pusta biel i to wszystko. Jedynie u góry jakieś coś jest.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
14-02-2015 19:15

Ogólnie zmiany na duży plus 1ok icon_smile Strona teraz wygląda o wiele nowocześniej icon_smile Tylko oczywiście trzeba by jeszcze dużo poprawić, np. w niektórych miejscach zmniejszyć czcionkę; tam ten cały rząd paneli, gdzie jest shoutbox chyba można by zwęzić; poprawić shoutbox, żeby te dymki nie najeżdżały na awatary; dodać tło itd. icon_smile Te fragmenty słoneczka na belkach to też nie wiem, czy to trafiony pomysł, bo to serwis nie tylko o Telewizji Polsat, ale też o CP, Ipli itd. icon_wink Nie wiem, czy to nie jest trochę "przesłodzone", czy jak tam się mówi icon_green
Awatar
ekipa moderatorska
14-02-2015 19:16

Tak więc moja jedyna uwaga to tylko tło. Belki wszystko ładnie. Takie nowoczesne. Nawet słoneczka są icon_green
bardzo ważna osoba
14-02-2015 19:16

Tło według mnie powinno być takie co w głównym stylu jest.
Słoneczko jak nie patrząc jest "symbolem" całego Polsatu.
Edytowane przez Krzychu00012 dnia 14-02-2015 19:19
Awatar
ekipa moderatorska
14-02-2015 19:18

W sumie to tło mogło by być takie jak jest z logo strony pomarańczowe icon_wink
Krzysiek_46 dodał/a następującą grafikę:
dsdsgf.png
Udostępnij ten temat