Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
14-02-2015 19:23

Można coś pomyśleć na tzw. flat desgin, które jest wszędzie wprowadzane, czy oprawa graficznych różnych telewizji, czy dużych firmach, ale też wokół nas.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
14-02-2015 19:35

Ten czy nowy wygląd przyjmę tak samo icon_wink Do wszystkiego można się przyzwyczaić, kwestia czasu icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-02-2015 19:51

Chyba nie do końca Wam się podoba ta skórka w obecnym kształcie. Dochodzę do takich wniosków po przeczytaniu wszystkich opinii icon_smile.
bardzo ważna osoba
14-02-2015 19:55

Po to są te testy. A po drugie według mnie wieksząści się podoba.
Trzeba po prostu doprowadzić pracę do końca.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
14-02-2015 20:03

MN napisał(a):

Chyba nie do końca Wam się podoba ta skórka w obecnym kształcie. Dochodzę do takich wniosków po przeczytaniu wszystkich opinii icon_smile.

Jeśli to miałoby zostać dokładnie tak jak jest teraz to byłbym na nie, bo to nie może być takie niedopracowane icon_wink Zresztą dużo rzeczy wydaje mi się w niej za duże, np. przyciski na forum "Cytuj", czy "Nowy temat" icon_wink
I zawsze przy cytowaniu "rozwala" się strona icon_wink
przemekp dodał/a następującą grafikę:
bd_forum.png
Awatar
ekipa moderatorska
14-02-2015 20:08

U mnie strona przy cytowaniu nie rozwala icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-02-2015 20:13

przemekp, mógłbyś podać na jakiej przeglądarce odwiedzasz stronę?
i czy robisz to a komp/laptopie i ile cali ma ekran twojego urządzenia?
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
14-02-2015 20:15

Mozilla Firefox - laptop 15,6 cali icon_wink
Udostępnij ten temat