Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

bardzo ważna osoba
14-02-2015 20:51

Ja tak bardzo mocno nie przywiązuje wagi do wyglądu interesuje mnie bardziej zawartość serwisu ale po sprawdzeniu tego nowego wyglądu stwierdzam że jednak ten obecny wygląd strony mi bardziej odpowiada niż ten testowany za dużo w nim białego koloru i te słońca moim zdaniem są zbędne bo tak jak pisał @przemekp nie jest to jedynie serwis o Telewizji Polsat więc ja osobiście nic bym w wyglądzie strony nie zmieniał icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
14-02-2015 21:51

A mi się podoba ta nowa skórka icon_smile na moim smartfonie wszystko dobrze działa icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-02-2015 22:16

Wysłałem do administracji pakiet poprawek, w tym mam nadzieje, naprawiłem błąd przy cytowaniach występujący u niektórych, oraz dałem lekko pomarańczowe tło icon_green Juz niedługo zawita!
Awatar
ekipa moderatorska
14-02-2015 22:24

Ja jestem jednak przekonany do nowego wyglądu serwisu. Ten stary wygląd jest według mnie już przeterminowany warto wprowadzić coś nowego bo odkąd powstał ten serwis wykorzystywany był jeden wygląd strony. Według mnie większości czytelnikom ten wygląd się spodoba. Co do słoneczek to dla mnie powinny pozostać tak jak są teraz bo bez tych słoneczek to będą takie puste belki.
Awatar
ważna osoba
14-02-2015 22:37

Fajny wygląd może zostać na stałe icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
14-02-2015 23:14

Mi się nowa skórka zupełnie nie podoba, z jednego prostego powodu - za jasna. Wolę dotychczasową, o wiele mniej bieli.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-02-2015 00:09

Prostując, to odkąd powstał serwis, to jest czwarta skórka icon_smile. Chociaż jest z nami najdłużej ze wszystkich.
Awatar
ekipa moderatorska
15-02-2015 00:20

O wprowadziliście inne tło. Teraz to lepiej wygląda. Powiem że nawet już się przyzwyczaiłem do nowej skórki icon_smile
Udostępnij ten temat