Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
15-02-2015 20:25

MN napisał(a):

Co do nowej skórki, proszę dalej zgłaszać uwagi. Jak widzicie, poprawki są wprowadzane na bieżąco. Głosowania na Facebooku nie będzie. To nie ma sensu. Osoby z Facebooka to zupełnie inna grupa odbiorców.

1. Jak się wchodzi na forum, to litery pisane w SB z niewiadomych przyczyn są jakieś duże icon_smile
2. Tło tekstu w archiwum SB przydałoby się dać trochę ciemniejsze, żeby oddzielenie postów od siebie było łatwiejsze icon_smile
bardzo ważna osoba
17-02-2015 15:54

Widzę nowe tło, nie wie kto jest autorem, ale mu się udało. I Niestety także pojawiła się "reklama"
u góry, a tak było piękien icon_wink
Krzychu00012 dodał/a następującą grafikę:
przechwytywanie_1.png
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-02-2015 15:57

1. KM jest autorem.
2. Cóż, takie życie icon_wink.
bardzo ważna osoba
17-02-2015 16:03

Co do Archiwum Shoutboxa to @AG ma rację zlewa się trochę.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-02-2015 16:25

Czy chcecie głosować nad tą skórką, czy jednak większość jest za icon_smile? Bo "góra", że tak powiem jest za, ale oczywiście jak chcecie bardzo głosować, to możemy icon_wink.
bardzo ważna osoba
17-02-2015 16:47

Ja jestem ZA. Teraz jak wylogowuje się i ładuje mi się stary widok, wtedy widzę, że był za "stary".
Awatar
bardzo ważna osoba
17-02-2015 16:55

krzychu00012 napisał(a):

Widzę nowe tło, nie wie kto jest autorem, ale mu się udało. I Niestety także pojawiła się "reklama"
u góry, a tak było piękien icon_wink

Możesz przecież zainstalować AdBlocka.
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
17-02-2015 18:34

Wypadałoby zmniejszyć wielkość strony. Nowa skórka zawiera za duże litery. Powinniście zmniejszyć je do wielkości, tak jak w poprzedniej szacie graficznej icon_wink
Udostępnij ten temat