Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-02-2015 01:18

W nowej są czerwone, bo tamte się zlewały z tłem Emilu icon_smile. A to ma być widać.
Awatar
bardzo ważna osoba
23-02-2015 01:22

Co do pierdół, to mam parę uwag.
1. Napis "Zobacz ostatnie komentarze" mógłby być wyśrodkowany
2. Tekst w "Uwadze!" mógłby być wyrównany do obu marginesów (wyjustowany, czy coś takiego), a cały box mógłby być przeniesiony między Shoutbox'em, a Ostatnimi wizytami.
3. Jeżeli by koloru panelu newsa głównego nie dałoby się zmienić, to chociaż tytuł można by pogrubić, żeby i on był jakoś bardziej widoczny.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-02-2015 01:25

1. Ok.
2. Sprawdzę.
3. Da się, nawet piterFan chciał to robić, ale czy ja wiem, czy ten kolor jest konieczny?
Awatar
bardzo ważna osoba
23-02-2015 01:26

Dlatego zaproponowałem coś innego.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-02-2015 01:29

Zobaczymy, piterFan może pokombinować icon_smile.
Awatar
bardzo ważna osoba
23-02-2015 01:32

Co do social media, to czy 1npinfo planuje zaistnieć na Instagramie?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-02-2015 01:36

W sumie, można o tym pomyśleć.
Awatar
bardzo ważna osoba
23-02-2015 01:50

Obmyślić jednolity motyw dla grafik, kolorystykę stanowiącą wagę wiadomości (pilne, zwykła, ważna), umiejscowienie tekstu, czy popularne #hasztagi, również te same, dzięki którym można by dojść do grafik, jak i profilu portalu. W opisach mogłyby się znajdować wstępy z newsów, a o szczegóły link do niego.
Można spróbować na próbę.
Udostępnij ten temat