Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-02-2015 18:00

Próbowałem i obramowania, i białego koloru, i pomarańczowego, ale wszystko się zlewało. A w obramowaniu to wychodzą takie ciapki, a nie logotypy, bo przy zmniejszeniu nie wygląda to fajnie. Ale jak macie jakieś inne propozycje, to zawsze wysłucham, mówię jednak, że pomarańcz odpada. Obramowanie też icon_smile. Biały sami widzicie, że też odpada.
Awatar
bardzo ważna osoba
23-02-2015 20:31

MN napisał(a):

Testowałem też białe, ale wyglądały źle. Header jest jasnopomarańczowy, więc to musi być coś ciemniejszego, a przecież nie dam czarnego.

a może niebieski albo zielony? Bo te czerwone to faktycznie u mnie lekko nie wyraźne są icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-02-2015 20:34

Góra będzie jeszcze zmieniana na coś innego. Chwila cierpliwości icon_smile.
Awatar
bardzo ważna osoba
23-02-2015 20:44

AG napisał(a):

MN napisał(a):

Testowałem też białe, ale wyglądały źle. Header jest jasnopomarańczowy, więc to musi być coś ciemniejszego, a przecież nie dam czarnego.

a może niebieski albo zielony? Bo te czerwone to faktycznie u mnie lekko nie wyraźne są icon_smile

Te kolory w ogóle by nie pasowały do strony.
Awatar
bardzo ważna osoba
23-02-2015 20:49

MN napisał(a):

Góra będzie jeszcze zmieniana na coś innego. Chwila cierpliwości icon_smile.

aha, spoko icon_smile

Emil napisał(a):

Te kolory w ogóle by nie pasowały do strony.

Racja icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
09-03-2015 11:41

Nie lepiej byłoby jakby w rogu było także logo 1pforum?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-03-2015 12:07

W tym sensie, że na forum logo forum?
Awatar
bardzo ważna osoba
09-03-2015 14:22

Przecież tak napisałem.
Udostępnij ten temat