Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

bardzo ważna osoba
30-08-2015 15:06

Przynajmnie stopka teraz jest spójna z całą stroną.
A po drugie też jestem za wprowadzeniem dzwięku na Shoutbox jesli jest taka techniczna możliwość.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-08-2015 15:33

Odniose się jako "admin techniczny" do waszych wpisów:

1. PHP Fusion nie ma nic do tego jak wygląda strona, a przynajmniej gdzie jest umieszczone logo. Z tego co wiem logo raczej nie wywędruje na środek bo wtedy robi się pustka z boku.

2. Niestety nie mam pomysłu jak by zmodyfikować shoutboxa by była w nim funkcja dźwiękowych powiadomień, ale szukam rozwiązań z innych stron.

3. Ilość postów na forum - kwestia dyskusyjna - więcej postów, dłuższe się ładowanie strony, większy transfer danych dla komórkowych.
Awatar
bardzo ważna osoba
30-08-2015 15:51

Ale też więcej transferu idzie, jak przeszukujemy każdą stronę z osobna, żeby znaleźć jakiś wpis, bo wprowadzono tak małą ilość postów na stronę.

A poza tym, chyba można byłoby wprowadzić 10-15 postów na web i zostawić 5 na mobile.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-08-2015 15:53

Emil napisał(a):

Ale też więcej transferu idzie, jak przeszukujemy każdą stronę z osobna, żeby znaleźć jakiś wpis, bo wprowadzono tak małą ilość postów na stronę.

A poza tym, chyba można byłoby wprowadzić 10-15 postów na web i zostawić 5 na mobile.

I tak to nie moja decyzja.. icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
30-08-2015 15:55

Z tym transferem to jeden diabeł wychodzi. Więc dla mnie osobiście lepiej jak jest więcej postów na stronie aniżeli tylko 5. A jeszcze lepiej jeśli każdy sam sobie ustawi ile chce postów na stronie. I to by było najlepsze rozwiązanie. icon_smile
Edytowane przez WojtekCP dnia 30-08-2015 15:56
Awatar
bardzo ważna osoba
30-08-2015 15:56

piterFan napisał(a):

I tak to nie moja decyzja.. icon_smile

Teraz to mówię o możliwości, a nie decyzji.
Edytowane przez Emil dnia 30-08-2015 16:16
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-08-2015 16:03

Emil napisał(a):
Teraz to mówię o możliwości, a nie decyzji.

Tak jakby zauważyłem. Piszę tylko o stanie faktycznym.
Awatar
ekipa moderatorska
30-08-2015 22:00

piterFan napisał(a):

2. Niestety nie mam pomysłu jak by zmodyfikować shoutboxa by była w nim funkcja dźwiękowych powiadomień, ale szukam rozwiązań z innych stron.

Ja również poszperam coś po necie jak znajdę rozwiązanie z funkcją dźwiękową w shoutboxie to podeślę info icon_wink
Udostępnij ten temat