Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

bardzo ważna osoba
27-12-2015 21:00

Co myślicie o uwolnieniu komentarzy dla wszystkich (nie tylko dla userow)
Awatar
jestem zawsze
27-12-2015 21:04

Mam wątpliwości związane przede wszystkim z botami oraz spamem czy też nic nie wnoszącymi wpisami.
bardzo ważna osoba
27-12-2015 21:09

Od tego są Admini i moderatorzy, tylu ich jest...
Awatar
jestem zawsze
27-12-2015 21:32

Ale po co im dodawać dodatkowego problemu - wystarczy że mają nas, użytkowników do ogarnięcia.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
28-12-2015 03:00

piterFan napisał(a):

Rzekomo icon_green nadający Polsat1 pojawił się już zarówno w zakładce w panelu jak i w górnym menu

Aż dziwne, że w opisie 1p1 nie napisałeś tak: "Polsat 1 (czyt. Polsat One) RZEKOMO rozpoczął nadawanie 18 grudnia 2015 roku". No bo przecież strasznie nie ma pewności, że nadaje, no nie ma icon_surprised mrgreen
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-12-2015 10:58

przemekp napisał(a):

piterFan napisał(a):

Rzekomo icon_green nadający Polsat1 pojawił się już zarówno w zakładce w panelu jak i w górnym menu

Aż dziwne, że w opisie 1p1 nie napisałeś tak: "Polsat 1 (czyt. Polsat One) RZEKOMO rozpoczął nadawanie 18 grudnia 2015 roku". No bo przecież strasznie nie ma pewności, że nadaje, no nie ma icon_surprised mrgreen

Nie ja tworzyłem opis tego kanału icon_smile Ja go tylko ukazalem w przeznaczonych na to miejscach
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
03-01-2016 00:31

Dlaczego panel "Aktualnie online" jest już bez awatarów? icon_smile Wcześniej chyba było lepiej, bo wystarczyło tylko szybko zerknąć i już było wiadomo o kogo chodzi, a teraz zawsze trzeba się wczytać w to miejsce icon_smile
bardzo ważna osoba
03-01-2016 13:19

Potwierdzam poprzednio było lepiej a teraz troche dziwnie icon_wink
Udostępnij ten temat