Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-01-2016 13:56

To ja wytłumaczę dlaczego znikł - był problem z licznikiem gosci, który przestał sobie dzialać, a stary panel miał go sprawny. Jednak i w nim po czasie się coś sknociło... więc dzisiaj przywróciłem panel z awatarami icon_green
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
03-01-2016 14:34

Ooo , widzę że rubryka Ostatnie wizyty wróciła do starego wyglądu chociaż nowy nie był wcale zły icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-01-2016 18:49

Jest problem z awatarami pod nickami na forum 1npinfo - jak jestem zalogowany to awatary pod nickami są , a jak wyloguję się to nagle nad nickami znikają awatary.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-01-2016 12:56

Od kilku dni notoryczne , kilka razy dzienne wylogowuje mnie z 1npinfo i dzieje się to zarówno na komputerze , jak i w wersji mobilnej .
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-01-2016 13:26

doniu, odniosę sie do dwóch kwestii - nie rozumiem gdzie znikają ci te awatary? Napisz mi dokładnie na PW na jakiej stronie, zrób screena najlepiej.

Co do wylogowywania - nie zmieniasz czasami urządzeń z których wchodzisz na stronę?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-01-2016 14:02

Na stronie głównej po wylogowaniu nie ma awatarów . Jak wejdę np. na wątek o HD6000 to są awatary . Trochę to dziwne.

Zmieniam urządzenia , z których wchodzę na 1npinfo , ale wcześniej zmieniałem urządzenia i nie wylogowywało mnie z 1npinfo pomimo zmiany urządzeń.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-01-2016 14:05

doniu napisał(a):

Na stronie głównej po wylogowaniu nie ma awatarów . Jak wejdę np. na wątek o HD6000 to są awatary . Trochę to dziwne.

Na stronie głównej forum?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-01-2016 14:22

A na głównej stronie forum nie ma awatarów , jest tylko po wejściu na wątek forum np. o dekoderze HD6000 .
Udostępnij ten temat