Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

bardzo ważna osoba
13-01-2016 18:53

Krzychu00012 napisał(a):

Też w Liście użytkownika widziałem fajne rozwiązanie kto jest online czyli ramka wokół awatara. Czy dałoby radę takie coś wprowadzic do Shoutboxa i na Forum?

s20.postimg.org/jh51b16nh/sho.png

Jak przebiega dyskusja nad moją propozycja? Według mnie rozwiązanie fajne, wystarczy spojrzej a awatar i widac czy dana osoba jest online czy nie.
Awatar
bardzo ważna osoba
14-01-2016 19:31

A ja zgłaszam to, że logowanie się schrzaniło. Jak wcześniej raz się zalogowałem na telefonie i laptopie w przeglądarce, tak w ogóle mnie nie wylogowywało. Nawet jeśli nie zaznaczyłem tego ptaszka obok przycisku "Zaloguj". A teraz? Dłuższa nieobecność na stronie i od razu out. Szczególnie na telefonie to jest irytujące. Jak chcę wejść bezpośrednio do Shoutbox'a, to mnie wywala na główną, bo trzeba się zalogować, przewijać pół strony, klikać i dopiero wtedy. Do poprawy!
Awatar
ekipa moderatorska
14-01-2016 21:06

Ja mam znów taki problem, że korzystając z telefonu z głównej strony forum nie mogę wejść w żaden dział bo po prostu po wejściu strona mi się nie ładuje i mam białe tło :/ Wcześniej takich problemów nie miałemicon_smile Dodam że jak jestem wylosowane i wchodzę w działy na forum to nie ma żadnego problemu dopiero jak się zaloguje to nie mogę wejść icon_cry
Edytowane przez Krzysiek_46 dnia 14-01-2016 22:27
Awatar
bardzo ważna osoba
14-01-2016 21:58

A mnie znowu wylogowało. A korzystam normalnie... Wrr...
Awatar
ekipa moderatorska
14-01-2016 22:04

U mnie jest to samo. Logowanie trzymało cały miesiąc,a teraz zarówno na tablecie jak i na kompie mimo że zaznaczam ptaszka co chwilę mnie wylogowuje.
Awatar
ekipa moderatorska
14-01-2016 22:16

Z logowaniem również mam taką przypadłość icon_cry
Awatar
bardzo ważna osoba
14-01-2016 22:17

Ten ptaszek i tak jest dla ozdoby, bo bez tego też inne strony trzymają normalnie logowanie. Dopóki się ktoś nie wyloguje samodzielnie.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
14-01-2016 22:22

W ogóle ostatnio strona 1npinfo sypie się bardzo częstoicon_cry
Udostępnij ten temat