Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
jestem zawsze
09-01-2012 18:45

Ok, dzięki za zrozumienie
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-01-2012 18:51

Nawet nie czekałem do końca i już jest zgodnie z Twoją sugestią icon_smile.
jestem zawsze
09-01-2012 19:55

Można dowiedzieć się, co było przyczyną zmniejszenia ilości ostatnio poruszanych tematów na forum, które wyświetlane są nad stopką strony głównej? icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-01-2012 20:01

Wróciłem na razie do poprzedniego stanu, czyli 5 postów, ale to nie jest jeszcze ostateczna sprawa icon_wink. No nie wiem, jak myślicie, czy 10 nie zajmuje za dużo miejsca? Czekam na Wasze sugestie icon_smile. Bo 15 to na pewno przesada icon_wink.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
09-01-2012 20:04

Dla mnie może być.
Awatar
bardzo ważna osoba
09-01-2012 20:15

Czemu shoutbox pojawia mi się tylko na str. głównej forum, a w jakimś wątku już nie? Tak powinno być?
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
09-01-2012 20:19

Myślę, że ostatnich pięć wątków wystarczy. I tak teraz częściej siedzimy na forum. Więc widać kto co napisał icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-01-2012 20:21

Mimin96 napisał(a):

Czemu shoutbox pojawia mi się tylko na str. głównej forum, a w jakimś wątku już nie? Tak powinno być?

Docelowo shoutbox będzie wszędzie poza stroną główna i newsami, chwilę cierpliwości icon_smile.
Udostępnij ten temat