Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info
Ja mam propozycję. Aby usunąć opcję "Usuń" w SB. Niech ta opcja zostanie w rękach Adminów.
Niestety dziś zauważyłem że parę nieciekawych słów padło pod adresem jednego usera. Ważnego usera. No ale zaraz zniknął skasowany przez tego co napisał.
Można by usunąć, ale problem polega na tym, że i tak ten ktoś mógłby edytować post i po sprawie . Najlepiej podaj nick tego kogoś i opisz na PW dokładnie, co tam pisał, a wyciągniemy konsekwencje.
Popieram ten pomysł Mam pewien pomysł, tylko nie wiem czy byłby dobry. Natomiast mam na myśli, to że nad sb mogło by być okienko o nazwie: "Aktualne okienka w kodowaniu"- w nim znajdowały by się okienka w kodowaniu jak oczywiście będą takie (oczywiście chodzi tylko okienka w CP) np. jak miesiąc temu Polsat Play był odkodowany (dostępny dla wszystkich abonentów CP).