Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

jestem zawsze
09-08-2012 09:38

Raportowanie postów to bardzo dobra rzecz. Na pewno przyda się. icon_smile

Mariusz napisał(a):
Tak potrzebna jest wtyczka. Uprzedzę @Telewidz twoje pytanie, sam sobie poszukaj icon_green

Posiadasz polskojęzyczną wtyczkę albo wiesz, gdzie taką znaleźć?
Awatar
bardzo ważna osoba
09-08-2012 12:22

@Viking jestem tego samego zdania - raportowanie ułatwiło by pracę Administratorom i Moderatoromicon_smile
jestem zawsze
10-08-2012 17:50

Jeżeli nie mylę się to w panelu Oglądalność dzienna wkradł się błąd, a mianowicie logotyp TVP 2 powinien być w miejscu logotypu TVNu i odwrotnie.
Awatar
bardzo ważna osoba
10-08-2012 18:12

Czemu nikt nie zainteresował się moim zgłoszeniem?
smile1wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-08-2012 18:21

Emil napisał(a):

Czasami jak wejdę w swój profil, to zauważam jakby taki błąd czy wyświetlaniem ikonki dostępności GG. Gdy jestem 'Dostępny' na GG, to w moim profilu mimo to nadal jest czerwona ikonka, która oznacza, że jestem 'Niedostępny'. Czy to jest jakiś błąd w jakimś skrypcie strony czy czymś? W linku jest screen, który udowadnia, że taka sytuacja ma miejsca
smile1wink

Nie zajmę się tym, bo nie odpowiadam za to, co wyświetla serwer Gadu Gadu, a dostępność jest pobierana właśnie stamtąd.
Awatar
bardzo ważna osoba
10-08-2012 18:43

MN, aha, czyli to ich błąd
smile1wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-08-2012 18:48

Viking napisał(a):

Jeżeli nie mylę się to w panelu Oglądalność dzienna wkradł się błąd, a mianowicie logotyp TVP 2 powinien być w miejscu logotypu TVNu i odwrotnie.

Poprawione icon_smile.

Emilu, dokładnie tak icon_smile.
Awatar
jestem zawsze
11-08-2012 12:54

Na skórce Valencia_Mag2 nadal są kwiaty w zamiast słoneczek Polsatu celowo czy niedopatrzenie po zmianieicon_question
Udostępnij ten temat