Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
przyjaciel strony
11-08-2012 18:39

Te kwiaty pewnie się nie zmienią do następnej żałoby, bo na razie nic takiego się nie dzieje, więc nie ma na razie po co cokolwiek zmieniać w tym motywie icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-08-2012 18:42

Drodzy archeolodzy, już nie pogrzebiecie w skórkach icon_smile.
jestem zawsze
11-08-2012 18:44

Niestety muszę wrócić do skórek, gdyż nie mam możliwości ich zmiany. icon_wink
Awatar
przyjaciel strony
11-08-2012 18:53

No właśnie. Ja też już nie mam tej listy ze skórkami.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-08-2012 18:53

Skórki wrócą, za jakiś czas - muszę tylko usunąć z serwera tą żałobną, a mobilna i standardowa będą icon_smile.
Awatar
jestem zawsze
12-08-2012 12:42

Jeszcze jedno

Po co goście (niezalogowani, niezarejestrowani) użytkownicy serwisu mają czytać co się zmieni na stronie lub jakie są problemy ja proponuje by dział forum tvpolsat.info był niewidoczny dla gości. Na dole strony głównej nie, w zakładce forum już tak.
Awatar
przyjaciel strony
18-08-2012 15:56

Mam taką propozycje dotyczącą tych awatarów "brakoawatarowych". Można by zrobić tak, że zamiast tego awatara:

tvpolsat.info/images/avatars/noavatar100.png

Byłby ten awatar:

tvpolsat.info/images/avatars/nowelogo_1.png

Co o tym myślicie?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-08-2012 18:54

Taki avatar maja już niektórzy użytkownicy i admini, więc raczej nie, ale może zmienię na coś innego icon_smile.
Udostępnij ten temat