Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
28-08-2012 17:40

Mam pomysł by w profilu oprócz daty urodzin , można było wpisać datę imienin wink
Awatar
przyjaciel strony
28-08-2012 17:43

doniu, prędzej można by było zrobić w ustawieniach profilu płeć icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
28-08-2012 18:13

Panowie ; ) To nie jest Facebook ; )
Awatar
ekipa moderatorska
02-09-2012 21:25

Ja mam taką propozycję, żeby zrobić specjalną podstronę w serwisie z oglądalnością Polsatu. Zapisywać w niej dzienną oglądalność ze strony atmedia, i przedstawiać ją w formie tabelki. Można by zacząć od jutra i wtedy powstałoby takie archiwum i można by łatwo porównywać jak zmienia się oglądalność Polsatu. Roboty z tym nie byłoby dużo, bo i tak codziennie wrzucanie te wyniki na stronę, wiec trzeba by kopiować wynik samego Polsatu w jeszcze jedno miejsce.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-09-2012 21:35

A może tak zrobię, bo to ja wrzucam wyniki, dzięki za propozycję icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-11-2012 11:15

Witajcie, w wziązku z tym że często korzystam z tableta i serfuje po internecie, wpadłem na mały aczkolwiek troche kłopotliwy problem. Wchodząc na stronę tvpolsat.info zamiast tej strony powitalnej wyświetla mi sie dość dziwny komunikat po angielsku który mniej więcej mówi że ta strona nie bedzie wyświetlona poprawnie.
Więc jak chcę wejść na stronę musze wpisywać adres tvpolsat.info/news.php. Da rade coś z tym zrobić? icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-11-2012 18:28

Już raczej tego nie będziesz miał, bo już nie ma tej autopromocji, która była na głównej stronie (index.html).
Awatar
bardzo ważna osoba
20-11-2012 17:46

Ja mam takie pytanko - czy jest plugin, który pozwala robić w profilu niestandardowe pole (tak, jak jest np. na numer GG czy coś, ale z dowolną treścią)? Bo tak sobie pomyślałem, że w profilu może mogłaby być zawarta informacja o dekoderze, używanym przez usera, sofcie tegoż i zakupionym pakiecie CP. icon_wink
Taka przykładowa grafika, jak by to wyglądało z poziomu edycji profilu:
i.imgur.com/0ORmh.png

A tutaj z poziomu podglądu profilu:
img189.imageshack.us/img189/6838/231da5e43df641778c92657.png

Puste pola oczywiście nie byłyby wyświetlane. icon_wink

Oczywiście, jeśli nie jest to do spełnienia, to rozumiem, jeśli jednak jest i propozycja zostanie rozpatrzona pomyślnie to dziękuję. icon_smile
Edytowane przez Asmod dnia 20-11-2012 17:49
Udostępnij ten temat