Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
09-12-2012 21:13

Celowe działanie. Ciemniejszy kolor jest w każdym linku, nie tylko w shoutboxie.
Awatar
bardzo ważna osoba
09-12-2012 21:56

Jest to związane z okresem świątecznym?
smile1wink
bardzo ważna osoba
09-12-2012 22:26

Szukasz dziwnego połączenia, mi wydaje mi się, że jest to bardziej zrobione pod tło strony albo po prostu z chęci uzyskania mniejszej jaskrawości.
Awatar
bardzo ważna osoba
09-12-2012 22:40

Ale Ty Emil masz ciągle jakiś problem icon_wink Według mojej skromnej osoby to wychodzi wszystko z problem jaskrawości poprzedniego koloru, gdyż nie powiem - był dość jaskrawy.. Ale tło też ma podobny kolor icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
09-12-2012 23:05

Misiaczek, nie mam żadnego problemu. Mi to odpowiada. Po prostu myślałem, że chodzi o święta, a nie o jaskrawość koloru i tyle.
smile1wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-12-2012 00:11

Tamten kolor był za jasny, zbyt wchodzący w czerwień icon_smile.
Awatar
bardzo ważna osoba
13-12-2012 17:34

Jakie banery serwisów zostały jeszcze usunięte z zakładki Partnerzy, oprócz World TV-Sat?
smile1wink
Awatar
bardzo ważna osoba
14-12-2012 21:52

Mam pewną propozycję zmiany w 1npinfo. Na stronie głównej można by zmodyfikować panel Ostatnio poruszane tematy w taki sposób, aby mógł się on sam odświeżać w czasie gdy ktoś odpowie w danym temacie. Nie wiem tylko czy jest to możliwe do zrealizowania.
smile1wink
Udostępnij ten temat