Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-02-2013 00:12

1. Nie wiem - zgłoście się do KM.
2. Jest taki dział, ale tylko dla redakcji serwisu tvpolsat.light.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
03-02-2013 09:56

Szkoda , bo by się przydał jakiś tajny dział , żeby można było podyskutować na przykład o nieoficjalnych informacjach np. na temat 1cpn1 , a byłby on dostępny dla felietonistów tvpolsatinfo.light , posiadaczy ACTIvip , oraz oczywiście dla moderatorów i administratorów icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
03-02-2013 13:02

To bez sensu, że "ViP-y" nie mają już dostępu do tajnego działu - teraz tylko garstka użytkowników ma do niego dostępicon_confused
Awatar
bardzo ważna osoba
03-02-2013 15:49

Skoro teraz mało kto ma tam dostęp to po co jest ranga "VIP/Felietonista"? Ja np. dostępu nie mam.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-02-2013 17:32

Mam rangę "VIP/Felietonista", a KM napisał mi , że już macie felietonistów i więcej wam na razie nie potrzeba - to co będzie z tą rangą , zniknie mi z profilu , czy inaczej to będzie wyglądało ?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-02-2013 17:35

Już uporządkowałem to. Nie ma obecnie takich rang.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-02-2013 17:40

Czy ranga "Felietonista tvpolsat.info" zniknie mi z profilu czy to będzie inaczej wyglądać ?
Jak rośnie ilość gwiazdek w rangach specjalnych ?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-02-2013 17:44

Już Ci zniknęła.

Rangi specjalne:
* Przyjaciel
** VIP
*** Activ VIP
**** Arbiter
***** Mini Mod
****** Moderator globalny
******* Administrator