Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
06-03-2013 23:59

Wczoraj i dzisiaj o podobnej porze strona nie chciała mi się załadować. Pokazywał się jedynie komunikat Unable to establish connection to MySQL. Czy 1npinfo ponownie ma problemy z serwerem?
wink
Awatar
bardzo ważna osoba
07-03-2013 11:12

Ten komunikat sugeruje, że to może być jakiś problem z bazą danych (MySQL), ale nie jestem pewny o co dokładnie chodzi smile1
Awatar
bardzo ważna osoba
07-03-2013 21:41

Podczas gdy napiszę wpis w Shoutbox'ie i chcę odświeżyć stronę, to od kilku dni dostaję taki komunikat od przeglądarki. Jeżeli naciśnę przycisk Kontynuuj, to wpisany przeze mnie post zostanie wysłany ponownie. Czy Wy też tak macie czy to jest jakiś błąd powstały gdzieś w danych mojej przeglądarki?
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-03-2013 21:44

Emilu, na dniach zmieniamy serwer - będzie lepiej - chwila cierpliwości icon_smile.
Awatar
bardzo ważna osoba
07-03-2013 21:56

MN, czyli to jest z winy strony technicznej strony?
smile1
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-03-2013 00:13

Odpowiadałem na Twoje pierwsze pytanie icon_smile.
Awatar
bardzo ważna osoba
08-03-2013 11:59

MN napisał(a):

Emilu, na dniach zmieniamy serwer - będzie lepiej - chwila cierpliwości icon_smile.

Znowu - jestem w szoku shock
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-03-2013 12:01

Ostatni raz zmienialiśmy mniej więcej rok temu.
Udostępnij ten temat