Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
08-03-2013 12:18

Oby nowy serwer był lepszy, niż ten na którym wisi satkurier.pl icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-03-2013 12:20

Też mam taką nadzieję icon_wink.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-03-2013 15:50

MN, Możesz zrobić zmianę w regulaminie forum , żeby Administrator/Moderator musiał, uzasadnić przeniesienie postu do Kosza , bo ostatnio bardzo często ktoś usuwa posty nie wiadomo dlaczego icon_wink
Awatar
piszę coraz więcej
16-03-2013 16:24

doniu, Wtedy sytuacja odwrotna - Administrator/Moderator nic, ale to nic by nie usuwał, ponieważ tyle byłoby pisania, że albo zostałyby uszkodzone palce, albo klawiatura icon_smile

Druga uwaga: w temacie o wdzięcznej nazwie Rangi można zlikwidować stanowisko mini-moda i (niestety) usunąć po jednej gwiazdce ze stanowisk wyższych. Chyba że jakiś chytry plan masz, MN icon_question
Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-03-2013 17:16

doniu, PC napisał Ci w shoutboxie dlaczego przeniósł post do kosza. W razie wątpliwości, zawsze możesz napisać do mnie na PW, a ja będę wyjaśniał sprawę.

MB, Tak zrobimy.
Awatar
piszę coraz więcej
16-03-2013 17:41

OK, dzięki za szybkie rozpatrzenie sprawy icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
26-03-2013 12:12

Zauważyłem, że pojawiła się możliwość oceniania news'ów.
wink
Awatar
redaktor tvpolsat.info
26-03-2013 12:23

Przypadkowo nie wyłączyłem opcji oceniania icon_smile Już jest bez możliwości oceniania icon_wink
Udostępnij ten temat