Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

bardzo ważna osoba
16-11-2013 21:59

Ja osobiście nic bym nie zmieniał jest dobrze jak jest icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-11-2013 11:15

Krzysiek_46 napisał(a):

Jeśli już to ja bym proponował ogólnie zmianę stylu strony by w jakiś sposób urozmaicić serwis icon_wink

Lubie robić takie rzeczy, więc uznaje że to jest dla mnie wyzwanie, wkrótce przedstawie wam projekt, propozycje
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-11-2013 17:23

Krzysiek_46 napisał(a):

@MN A szykuje się może jakaś zmiana stylu na stronie? icon_wink

Jak ktoś przygotuje jakiś ciekawy projekt, to kto wie icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
17-11-2013 23:32

Ale najpierw, to proponuję, aby przed wprowadzeniem takich wielkich zmian, zrobić zwykłą ankietę, w której każdy głosowałby za i przeciw.
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-11-2013 21:33

piterFan przedstawia propozycję w wersji na żywo icon_smile: http://fusionthem...l/news.php. Proszę oceniajcie icon_smile.
Awatar
bardzo ważna osoba
19-11-2013 01:14

Ciekawie to wygląda, lecz Ostatnie wizyty pozostawilbym w obecnej formieicon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
19-11-2013 12:07

Szary kolor w zupełności w 100% jest do wywalenia, nie komponuje się z całością, a czcionka może być taka jak tam, tylko coś w podobie - spójrzcie po lewej stronie na polskie znaki icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
19-11-2013 18:44

A @piterFan umie przerabiać style? Mam fajne style tylko do przeróbki, tzn. kolory pozmieniać, no i trzeba zmienić grafikę od nawigacji bo jest w innym języku, itd.
Udostępnij ten temat